25haftalık gebelikde yuksek ses

Melek343

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
143
47
98
Kızlar 25haftalık hamıleyım bebegım yüksek sese maruz kaldıgımda ,atıyorum düğüne gitmek zorunda kalıdıgımda sesden zarar görürmü? Gecen arkdsmn dg ıcın gıttıgim yerde yuksek sesden tık tık vurdu korktm cıktım ordan ,acaba zarar görmüşmüdür

Kızlar 25haftalık hamıleyım bebegım yüksek sese maruz kaldıgımda ,atıyorum düğüne gitmek zorunda kalıdıgımda sesden zarar görürmü? Gecen arkdsmn dg ıcın gıttıgim yerde yuksek sesden tık tık vurdu korktm cıktım ordan ,acaba zarar görmüşmüdür
Bu soruyu gerçekten mi sordunuz yoksa şaka mı

Bebek anne karnin ilk olarak sesleri duymaya başlıyor, elbette yuksek ses bebeginizi rahatsiz edebilir. Nasil ki klasik muzik dinletin, bebeginize iyi gelir deniyorsa, yuksek ses de bebeginize gerginlik huzursuzluk yaratabilir. Ayrica bu evrede, hamile olarak, dugune gitmek zorunda kalmayın lutfen. Boyle bir zorunluluk olamaz... Neticeye gelecek olursa yuksek ses herkes gibi bebeginizi de mutlu etmez..

Bebek anne karnin ilk olarak sesleri duymaya başlıyor, elbette yuksek ses bebeginizi rahatsiz edebilir. Nasil ki klasik muzik dinletin, bebeginize iyi gelir deniyorsa, yuksek ses de bebeginize gerginlik huzursuzluk yaratabilir. Ayrica bu evrede, hamile olarak, dugune gitmek zorunda kalmayın lutfen. Boyle bir zorunluluk olamaz... Neticeye gelecek olursa yuksek ses herkes gibi bebeginizi de mutlu etmez..
Teşekkürler açıklamanız için . :)

Nasil bir zarar görebilir ben de anlamadım.Bu foruma yazan gebe kadınların en az yüzde 80 i takintili ve boş ötesi sorular soruyorlar.Kagan Kocatepe bin videolarını izlediğimde bunu çok daha iyi anladım.Adama helal olsun o kadar saçma soruya cevap veriyo.Mesela forumda karşılaştığım saçma şeyleri aktarım biraz size hanımlar.Hamburger yedim zararı olur mu,pizza yedim bişey olmuş müdür,ciğer yedim bişey olur mu,hamilesin sakin yükseğe uzanma,hamilesin yat mümkün olduğunca iş yapma,hamilesin sex yapma (ki doktor yapmayın dememiş ama bebek zarar görmesin diye sex yapmiyolar) bulantım var yemek yiyemiyorum bebeğe zarari olur mu,vajinal ultrason düşük sebebi olabilir,doktorum sorularımı tuhaf karsilio çok cana yakın deil yani nolsun doktor sizle çay kahve mi içsin yeryüzünün ilk gebeleri bla bla bla.Allah doktorlara yardım etsin walllahi billahi saçmalık ya.

Back
X