25imden sonra voleybolcu olur muyum?

Ladyhappy

bi gün yine erteliyorum....
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
354
297
103
Merhabalar
Kucuklugumden beri top gordugumde sektirip duvarla ya da arkadasimla paslasirim. Ortaokulda okul takimina secildim ama ailem zayifsin zaten ac susuz geziyosun yorulursun zafiyet mi gecireceksin bahaneleriyle takimda olmami istemediler.. Su yasta yegenimin elinden topu alip ablamla voleybol oynuyorum hevesimi kaybetmemis durumdayim. Amacim milli voleybolcu olmak tabi ki degil ama amator olarak bi takima girme en kotu bi voleybol kursuna yazilabilme durumumu merak ediyorum. Internette biraz arastrdm ama yetiskin kurslari icin ust yas siniri 14 yaziyor..
Bilgisi ya da deneyimi olan varsa bilgi almak istiyorum.

Son düzenleme:
Merhabalar
Kucuklugumden beri top gordugumde sektirip duvarla ya da arkadasimla paslasirim. Ortaokulda okul takimina secildim ama ailem zayifsin zaten ac susuz geziyosun yorulursun zafiyet mi gecireceksin bahaneleriyle takimda olmami istemediler.. Su yasta yegenimin elinden topu alip ablamla voleybol oynuyorum hevesimi kaybetmemis durumdayim. Amacim milli voleybolcu olmak tabi ki degil ama amator olarak bi takima girme en kotu bi voleybol kursuna yazilabilme durumumu merak ediyorum. Internette biraz arastrdm ama yetiskin kurslari icin ust yas siniri 14 yaziyor..
Bilgisi ya da deneyimi olan varsa bilgi almak istiyorum.
Takima giremezsin yas siniri oluyor

Ben 8 yaşında gs de küçüklerdeydim ,zamanla 17 yaşına kadar yıldız takım ,genç takıma kadar yükseldim ,yıllarca emek verdim ,en son yeşilyurt takımında bıraktım,ama yaşım senin yaşına geldiğinde bıraktım ,evlendim çünkü ,senin başlamak istediğin yaşta .bu saatten sonra ancak mahalle takımında oynarsın,bu iş emek ister,aynı futbol gibi düşün,ilkokul çağında başlayıp 30 una kadar bırakıyosun zaten.senin yaşın başlama değil bırakma yaşı olmuş nerdeyse.

zor be canım amatör takımlarda kucuk yasta yetıstırmeye başlıyorlar genclık spor kulublerını bı araştır arayıp bı sansını dene istersen canım

zor be canım amatör takımlarda kucuk yasta yetıstırmeye başlıyorlar genclık spor kulublerını bı araştır arayıp bı sansını dene istersen canım

Tesekkur ederim. Bikac yere baktim ama en buyuk yas alimi benden on yas eksik..Biraz daha arastirip piknikte plajda oynayarak kendimi avutucam artik

Olmuyor malesef..
Anca hobi olarak bi kaç kişiyle oynanır artık, Veya pikniklerde amca teyze yeğen kuzen karmalarıyla :)
Girebiliceğimiz tek takım bu olur :)

Back
X