Premature Bebekler 26+3 gebelik

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

aysnrmzn

cennete uçuran iki kanat: SABIR ve ŞÜKÜR
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
820
615
123
Merhaba dün gece yoğun kanama sebebi ile hastaneye alindim ağrı sancı açılma yok şimdilik. Bu haftalarda doğum yapanlar bizi ne bekliyor lütfen biraz bilgilendirme yapsaniz

Merhaba dün gece yoğun kanama sebebi ile hastaneye alindim ağrı sancı açılma yok şimdilik. Bu haftalarda doğum yapanlar bizi ne bekliyor lütfen biraz bilgilendirme yapsaniz
Kanama olupta son haftalara kadar tutunan bebekler var.
Sanci acilma yoksa korkma ins.
En azindan 30 haftayi gecer insallah dogumu.
Vaktinde saglikla alirsin kucagina insallah.

Ya çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur. Kanama sebebi de bilinmiyor Rabbim herkesi. Yardımcısı olsun insallah

Benim de tam 26+3 te gece aniden kanamam oldu. Bi panikle hastaneye koştuk. Çok şükür ağrı sancı açılma yoktu sizin gibi. Bir gece hastanede kaldım takip edildi durumum. Kanama sebebini bulamadılar bebeklerle ilgili değildi. Bebeklerim iyiydi çok şükür. Ondan sonra yattım sürekli doğuma kadar. Sadece tuvalete kalkıyordum. Yemeğimi bile yatarak yiyordum çoğu zaman. Çok riskliydi benim hamileliğim. 33+6 ya kadar dayanabildim. 33+6 da ikizlerim doğdu. Çok şükür biz kavuştuk. İnşallah siz de sorunsuz atlatırsınız.

Benim de tam 26+3 te gece aniden kanamam oldu. Bi panikle hastaneye koştuk. Çok şükür ağrı sancı açılma yoktu sizin gibi. Bir gece hastanede kaldım takip edildi durumum. Kanama sebebini bulamadılar bebeklerle ilgili değildi. Bebeklerim iyiydi çok şükür. Ondan sonra yattım sürekli doğuma kadar. Sadece tuvalete kalkıyordum. Yemeğimi bile yatarak yiyordum çoğu zaman. Çok riskliydi benim hamileliğim. 33+6 ya kadar dayanabildim. 33+6 da ikizlerim doğdu. Çok şükür biz kavuştuk. İnşallah siz de sorunsuz atlatırsınız.
Teşekkürler cevaplarını biz için peki istiharattan sonra devam etti mi hiç kanama benim iki üç güne bir kanama oluyor her seferinde bebek iyi deniyor artık hastaneye gitmiyorum bile ama çok tedirginim yine de

Back
X