• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

26 Ağustos Aşılama Günlüğüm 💉

curiousgrl

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2024
149
57
18
Bu süreci rahat geçirmek için aylardır takip ettiğim bu siteye ilk defa konu açıyorum. Bu ay ilk defa çok ümit doğdu içime. Sonucu Olumlu veya olumsuz bu ayı buraya mühürlemek istedim.

25 Ağustosta gelişen 17-20-21 büyüklüğündeki yumurtalarım için ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldu.

26 Ağustosta ultrasonda çatladığı görüldükten sonra aşılama yapıldı. 30 dk yerinden kalkmadan dinlenme süresi ve eve dönüş.

24 saat duş yasak. 28 i değerlendirme günü.
29 u duphaston progesteron başlandı.

9 Eylül Kan Testi bakılacak.

Son düzenleme:
İlk gün lekelenme yaşandı. 27 nin gecesi çatlama akıntıları oluştu. Birkaç gün sonra akıntılar durdu. İlk günden itibaren kasıklarda ve belde hafif şiddette ağrılar oluştu.

2-3-4 eylül erken test sonuçları. Hâlâ iğne etkisi olmalı. Yarın tekrar test yapacağım.

Eklentiler

• IMG_3251.webp
    IMG_3251.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 106
Akşam 11 test yaptım. Negatie döndü. Tabi sıcak bastığından aşırı su içiyorum. Sabah ilk idrarda takibe devam.

Sabah testi negatif iğne etkisi geçti. Bata 4 gün kaldı. Kasık ve bel ağrıları son derece azaldı. Başka belirti yok. Yerleşme kanaması yaşanmadı.

Sabah testi negatif iğne etkisi geçti. Bata 4 gün kaldı. Kasık ve bel ağrıları son derece azaldı. Başka belirti yok. Yerleşme kanaması yaşanmadı.
Aşılamadan sonraki genel ağrılar neredeyse yok. Sabahki negatif test öğlen silikleşti. Sağ kasığımda çok belirgin batma başladı. Belimde de ağrı. Alt karnıma zaman zaman başlayıp kesilen çok hafif adet sancıları gelmeye başladı.

İnşallah güzel haberler alırsınız bende bu ay aşılama olacağım ilk kez heyecanlıyım hayırlısı olsun 🥹🌸

Aşılamadan sonraki genel ağrılar neredeyse yok. Sabahki negatif test öğlen silikleşti. Sağ kasığımda çok belirgin batma başladı. Belimde de ağrı. Alt karnıma zaman zaman başlayıp kesilen çok hafif adet sancıları gelmeye başladı.
İğnenin 11. Aşılamanın 10. Günü

Eklentiler

• IMG_3254.webp
    IMG_3254.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_3253.webp
    IMG_3253.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 108
Gece 11 de sol tarafa ve belime öyle bir ağrı girdi ki patlayacak gibi gerildi. Uzandım ve rahatladı. Acaba adet mi belirti mi ilaçların rahme yükü mü ilerleyen günlerde belli olacak.

Sabah testim yine negatif ve hafif adet sancılarım ve hafif gazım var. Sıcak basıyor. Olmak üzereyim galiba. 😔 Bat a son 3 gün. Sanırım kan testine bile gerek kalmayacak. :110:

Sabah testim yine negatif ve hafif adet sancılarım ve hafif gazım var. Sıcak basıyor. Olmak üzereyim galiba. 😔 Bat a son 3 gün. Sanırım kan testine bile gerek kalmayacak. :110:
Dayanamadım ve kan verdim. Değerim normalde istisnasız 0.5 olur. Acaba yükselecek mi 😕

Eklentiler

• IMG_3259.webp
    IMG_3259.webp
    16 KB · Görüntüleme: 108
Sabah testi negatif. Kasıklarımda hafif regl ağrıları devam ediyor. Progesteronu bıraktığım an olacak gibiyim. Bata 2 gün kaldı. Stresim azaldı artık pek umutlu değilim.

Sabah testi negatif. Kasıklarımda hafif regl ağrıları devam ediyor. Progesteronu bıraktığım an olacak gibiyim. Bata 2 gün kaldı. Stresim azaldı artık pek umutlu değilim.
Yarın kanı tekrarlasanız, çoğu kişinin 12 13.günlerde pozitife dönmüş. İdrar testlerine güvenmeyin hiç

Bugün sanki 10 saat ayakta kalmışım gibi kasık ve bel çevremde sancılar mevcut. Ateş basıyor. Hava sıcaklığı değil içten bir yanma var. Terlemiyorum. Bu yüzden uçuk çıkardım. Sulu beyaz kokusuz akıntım var. Ayakta asla uzun süre duramıyorum. Bu hafta içerisinde iki kez sol dizim romatizmalı gibi sızladı. Ve sol kasığımdan bikini bölgeme doğru yayılıp kaybolan ağrım var. Normalde regl öncesi akıntım biraz kuru olur ve kaşıntı yapar enfeksiyon gibi. Şu an öyle değil. Ergenlikte bile çok çıkarmadığım halde vücudumun genelinde hafif sivilcelenmeler başladı.

Bu belirtileri aslında şunun için de yazıyorum. Bunları merak eden birçok anne adayı var. Eğer ben bu ay regl olursam bu belirtileri yaşayanlar boş yere ümitlenmez ya da gebe olursam bir ümit olsun onlara da. Her kadının bünyesi farklı tepkiler verebilir o yüzden bende en farklı olanları daha önce hiç yaşamadığım şeyleri yazdım. 🤗🌸

İlk negatif olan test yine çizgi çıkardı. Ama dün çıkarmadı.

Eklentiler

• IMG_3266.webp
    IMG_3266.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_3265.webp
    IMG_3265.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 49
Back
X