• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

26 Ağustos Aşılama Günlüğüm 💉

Yaa çoook teşekkür ediyorum güzel duanız için. Günümü güzelleştirdiniz. Sizin de gününüz güzel geçsin 🥰🌸
Amin kuzucum ya bugün gördüm konunu heyecanlı heyecanlı okudum. Çok içimden geçirerek diledim hamile olmanı. İnşallah hamilesindir ve darısı bana da nasip olur. Sonuç ne zaman çıkacakmış 🥰🥰

Amin kuzucum ya bugün gördüm konunu heyecanlı heyecanlı okudum. Çok içimden geçirerek diledim hamile olmanı. İnşallah hamilesindir ve darısı bana da nasip olur. Sonuç ne zaman çıkacakmış 🥰🥰
Ben de dün içli içli buraya mesaj atanlara o kadar dua ettim ki kendimi bile unuttum. Konuları okudukça gözlerim doldu anne olmak isteyenlerin umutlarından dolayı. İş çıkışı gideceğim teste nasipse. Sabah yine test yaptım ama negatifti 🥹

Reglden bir günce mutlaka şakaklarım ve belim ağrır. Dün de aynı şey oldu. Sanırım başka bahara kaldı.

Son düzenleme:

Eklentiler

• IMG_3286.webp
    IMG_3286.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 57
Geçen ay normal düzende geçti. Ancak adetim çok sancılıydı. Gece lekelenmeyle başladı. Ertesi gün ve sonraki gün sancılı ve sonraki iki gün leke şeklinde bitti.

Bu ay ise aşılama yaptırdığım ay gibi. Yumurtlama ve çatlamayı göreli dört gün oldu. Normalde ağrıların kesilmiş olması lazımken hâlâ sürüyor. Şiddetli bel ve hafif kasık ağrısı ayrıca dün akşam da sağ göğüs ağrısı. Göğüs ağrısı bugün yok. Doluluk var. Tüm bunlar Progesteron etkisi olabilir. Ancak geçen ay bu şekilde olmadı.

Bu ay ise aşılama yaptırdığım ay gibi. Yumurtlama ve çatlamayı göreli dört gün oldu. Normalde ağrıların kesilmiş olması lazımken hâlâ sürüyor. Şiddetli bel ve hafif kasık ağrısı ayrıca dün akşam da sağ göğüs ağrısı. Göğüs ağrısı bugün yok. Doluluk var. Tüm bunlar Progesteron etkisi olabilir. Ancak geçen ay bu şekilde olmadı.
2 gün erken şekilde regl oldum. 🌹

Back
X