• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

26 Günde Giden 6 Kilo

Öğle yemeği(13.00-14.00)

4 adet tavuk köftesi
3 adet diyet mücver
1 kaşık yoğurt
1 kase karışık salata(havuç-domates-marul)

$2013-08-26-1405.webp

peki canım sen ne kadar sürede bu kadar kilo verdinn..

1 ayda 7 kilo verdim canım ben ilk başladığım zaman 3-4 gün spor yaptım sonra bacaklarımdan bir operasyon geçirdim ve 3 hafta boyunda her hafta 2-3 gün yatmak zorunda kaldım. spor yapamıyorum bacak damarlarımı zorlamamak için ama evde mekik çekiyorum aklıma geldikce

1 ayda 7 kilo verdim canım ben ilk başladığım zaman 3-4 gün spor yaptım sonra bacaklarımdan bir operasyon geçirdim ve 3 hafta boyunda her hafta 2-3 gün yatmak zorunda kaldım. spor yapamıyorum bacak damarlarımı zorlamamak için ama evde mekik çekiyorum aklıma geldikce

canımm benım bende 5 gündür ekmek yemiyorum yeşil çay içiyorum günde 3 kez günde 3 yada 4 lt su ıcıyoruym ve aksam 6 veya 7 den sonraaa 1 , 1,5 saat spor yapıyorummmm baska bunların dısında ne yapmalıyımmm

canımm benım bende 5 gündür ekmek yemiyorum yeşil çay içiyorum günde 3 kez günde 3 yada 4 lt su ıcıyoruym ve aksam 6 veya 7 den sonraaa 1 , 1,5 saat spor yapıyorummmm baska bunların dısında ne yapmalıyımmm
aç karnına meyve tüketme meyvenin şekeri direk kana karışır aç karnına tüketildiğinde ve kilo yapıyor.

1.5 litre su ile 1 demet maydonozu kaynat şişeye koy her sabah kahvaltıdan önce aç karnına 2 bardak ılık olarak iç.

aç karnına meyve tüketme meyvenin şekeri direk kana karışır aç karnına tüketildiğinde ve kilo yapıyor.

1.5 litre su ile 1 demet maydonozu kaynat şişeye koy her sabah kahvaltıdan önce aç karnına 2 bardak ılık olarak iç.

tamam canım bunu yapıcammm ... şişeye koyduktan sonra mı ısıtıcam birde ne kadar süre zarfında bitirmem lazım onu sadece sabahlarımı içmeliyimmm

tamam canım bunu yapıcammm ... şişeye koyduktan sonra mı ısıtıcam birde ne kadar süre zarfında bitirmem lazım onu sadece sabahlarımı içmeliyimmm

içeceğin zaman şişelediğin maydonoz suyunu cezveye koy ılıt iç canım. günde her sabah 2 bardak iç aç karnına. ne kadar sürede biterse ondan sonra tekrar yaparsın. dışarıda bırakma buzdolabında sakla birde dışarıda bozuluyor.

içeceğin zaman şişelediğin maydonoz suyunu cezveye koy ılıt iç canım. günde her sabah 2 bardak iç aç karnına. ne kadar sürede biterse ondan sonra tekrar yaparsın. dışarıda bırakma buzdolabında sakla birde dışarıda bozuluyor.

Tamam canım yarın sabah başlıyorum yapmayaaa..:) başkaaa bildiklerimizi paylaşalım böyle mesela ben yemeklerde pul biber karabiber kekik kulanıyorummm metobolızmayı cok hızlandırıyormuss...

Tamam canım yarın sabah başlıyorum yapmayaaa..:) başkaaa bildiklerimizi paylaşalım böyle mesela ben yemeklerde pul biber karabiber kekik kulanıyorummm metobolızmayı cok hızlandırıyormuss...
başarılar canım

100 gr Karabiber 255 kalori
100 gr Kırmızı biber 318 kalori
100 gr Kekik 275 kalori
100 gr Kimyon 375 kalori
100 gr Tarçın 260 kalori
100 gr Zencefil 350 kalori
-

biliyorummm canımmmm ....

benımmmmm bunları da ögrendiğim ii oldu

ben sabah kalktıgımda ılık su içtim..
sabah bir dilim ekmek peynir zeyın domates
1 bardak yeşil çay içtim..

öglenn..
2 kepçe mercimek çorbası
2 y.kaşığı yoğurt
1 ymk kasıgı makarna...
1 adet domates

bu kadar ve suanaa kadar 1 lt su içtimmm. nasıl sencee

ben sabah kalktıgımda ılık su içtim..
sabah bir dilim ekmek peynir zeyın domates
1 bardak yeşil çay içtim..

öglenn..
2 kepçe mercimek çorbası
2 y.kaşığı yoğurt
1 ymk kasıgı makarna...
1 adet domates

bu kadar ve suanaa kadar 1 lt su içtimmm. nasıl sencee

makarnayı yemeseydn keşke canım mercimek çorbası zaten doyurucu ve içinde bir çok şey olan bir çorba. ama diğerleri gayet güzel

sabah

1/2 domates
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1/2 kibrit kutusu tulum peynir
5 adet siyah zeytin
1 fincan şekersiz çay

öğlen

3 yemek kaşığı kıymalı taze fasulye
3 dilim çok az yağda kızarmış patlıcan
yarım kase yoğurt
yarım kase salata

Back