26 günlük bebeğim uyumuyor sadece memede kalmak istiyor

attorney06

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2024
249
128
23
29
Merhabalar,

2 gündür bir uyku problemi yaşıyoruz. Normalde gayet düzgün uykuları vardı. 2 gündür çok huysuz. Uyumuyor. Sadece emmek ve memede kalmak istiyor. Kakası çişi gayet iyi. Sabah 5’ten beri uyanığım 5 e kadar da uyanıp emzirdim. Uykusuzluktan mahvolacağım artık. Emzik versem mi emin değilim. Artık ne yapacağımı şaşırdım

Bence emzik ver. Emzik öcü değil tam tersi bir kurtarıcı.
Önerilen yaştada kesersin emziği.

Sütüm mü yetmiyor anlamıyorum ki çişi kakası da gayet yerinde

Meme reddi yapar diye korkuyorum bu seferde. İşin içinden çıkamıyorum sinirlerim çok bozuldu ağlayarak yazıyorum bunu şu anda
Ben 1aylık verdim almadı biberonla sütümü veriyorum onu da almıyor 3 aylık olacak sadece meme meme meme.

Versem emziği almayacak belki de gerçi bu gece denemeyi düşünüyorum

Sakin olun hanımlar cok normal bu yaşadığınız. O daha minicik. Bildiği tek şey sizsiniz. sizin kokunuz sizin sesiniz sizin teniniz. Sizden baska kimsesi yok onun. Evet biliyorim cok zor dayanması cok güç ama inanın geçecek. Sonra bugünleri cok arayacak cok ozleyeceksiniz. Yaşarken şikayet ediyoruz zorlandığımiz icin ama sonra diyeceksiniz ki ne ara büyüdü. Ne çabuk geçti zaman. bizde meme reddi de vardı. Ne emzik Ne meme. 2 saatte bir Sagip biberonla veriyordum. Süt sag bebegi doyur gazını çıkar altını değiştir uyutmaya calis biberonlari süt takimlarini yika.sonra yine süt sağ derken çıldırmak üzereydim. Hic unutmuyorum 33 gunluktu. Bebegi anneme bıraktım ve sokağa attım kendimi. Hıçkıra hıçkıra ağlayarak sokaklarda gezdim. Sonra döndüm eve yine süt sagdim :)
Simdi 19 aylik olduk. Ne zamanki arşive dalıp yenidogan hallerini görüyorum ancak o zaman hatırlıyorum o günleri. Doyamadan geçip gitmiş. Hic anlamamışım. Her an her saniye gözümün önünde olmasına rağmen büyüdüğünü anlayamamısım. İşin zorluğundan keyfini sürememişim. Siz oyle yapmayın tadını çıkarın. Gün gelecek memeyi zaten birakacak gün gelecek kucağınıza sığmayacak gun gelecek ki kendini size opturmeyecek. Simdi size muhtaçken gidin doya doya öpün koklayın emmese bile memenizde tutun göğsünüzde uyutun. Gün gelecek şikayet ettiğiniz bugünleri o ağlama seslerini, ses tonunu bile cok ozleyeceksiniz

Çok doğru diyorsunuz ama dayanamadım emziği de almadı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…