Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İdrarımda hafif enfeksiyon varmış idrar kültürü de alındı pazartesi belli olacak çok sık toplaniyor onun dışında bir sıkıntım yok erken doğum falan olabilir dedi doktor yasayan varmı
Kasılmalar sık aralıkla oluyor,oturduğun yerden kalkarken ani bıçak saplanmaları oluyorsa bence hemen şimdi gitmelisin.Sen kendini dinle gerçekten bir şeylerin ters gittiğini düşünüyorsan git.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
Kasılmalar sık aralıkla oluyor,oturduğun yerden kalkarken ani bıçak saplanmaları oluyorsa bence hemen şimdi gitmelisin.Sen kendini dinle gerçekten bir şeylerin ters gittiğini düşünüyorsan git.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
Benim ilk gebeliğimde 32 haftalıkken bu toplanmaları yaşayıp yalancı doğum sancısı sanmıştım sonra artınca randevu alıp gittim
İyi ki de gitmişim açıklık 3 cm ve doğum başlamıştı anca 2 hafta durdurdular ve 34.hafta doğum yaptım.İlla öyledir demiyorum ama
Sen ihmal etme git nedir ne değildir öğren.
Benim ilk gebeliğimde 32 haftalıkken bu toplanmaları yaşayıp yalancı doğum sancısı sanmıştım sonra artınca randevu alıp gittim
İyi ki de gitmişim açıklık 3 cm ve doğum başlamıştı anca 2 hafta durdurdular ve 34.hafta doğum yaptım.İlla öyledir demiyorum ama
Sen ihmal etme git nedir ne değildir öğren.