26.haftada bebegi kanala guren varmi

Nurenes

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
5
3
6
43
Cok acil yardim.edin,doktor doktor gezdim aylarca duzgun birine denk gelemedim.bugun karnimin altinda sertlik ve asagda bası ile hastaneye gittim 26 haftalik hamileyim.ben demesem bskicagida yoktu zorla baktirdim kafasi asaga girmis dedi kanala.nts ye bagladi hafif danci var defi serum yspti yolladi takibini yapmadi.lutfen yardimci olun.bu sekilde bebegi duran bebegini yatarak buyuten varmi bana morsl olsun lütfen yardimci olun.

Benim de 6 aylik hamile iken oglum asagida ve dogum pozisyonundaydi. Alt tarafta baski yirtilacakmis hissim hep oldu ama sukur saglicakla 38. Haftada dogdu 🤲 insallah sizin de sorunsuz gecer sureciniz, doktor ne diyor ise harfiyen uyun ve bol bol dinlenin. Mumkunse hic is yapmayın

Bnm kizim 22haftalikken o sekildeydi geri kalAn sureci istirahat rderek gecirdim. Hep yattim ve prigrstan ictm 36ya kdr durabildi . Ins sizde 30lu haftalari gorursunuz

Bnm kizim 22haftalikken o sekildeydi geri kalAn sureci istirahat rderek gecirdim. Hep yattim ve prigrstan ictm 36ya kdr durabildi . Ins sizde 30lu haftalari gorursunuz
İnşallah saolun.suan 29 .haftaya girdim ama cok tedirginim, afedersiniz ama fitil yapiyorum iki gundur durmuyor vajinada sanki büyüme yada genişleme gibi bir his ve baskı.sizdrde oluyormuydu.dogum olacagi zaman ishal de oluyormus dün oda olunca sabahi sabah ettim.bunun disinda kanama sanci yok.zaten butun gun yatiyorum.

İnşallah saolun.suan 29 .haftaya girdim ama cok tedirginim, afedersiniz ama fitil yapiyorum iki gundur durmuyor vajinada sanki büyüme yada genişleme gibi bir his ve baskı.sizdrde oluyormuydu.dogum olacagi zaman ishal de oluyormus dün oda olunca sabahi sabah ettim.bunun disinda kanama sanci yok.zaten butun gun yatiyorum.
Masallah 29.hafta bile cok iyi insallah biraz daha durur . Ciger gelistirici igne yaptilar mi ? Dogacak olsa bile ignesinibyparlar hic uzulmeyin korkmayin insallah guzel olur gerek kalmadan biraz daha durur bebeginiz .gun hesabi yapardim cigerleri gelismismidir diye sizi cok iyi anliyorum 😇 ama moralde onemli. Fitili koyunca kalkmicaksiniz yatmaya devam edin zaten emildiktenn sonra bi kismi akiyor o normal bisey . Ishal evet dogum habercisi olabilir ama tek basina bi belirti tabiki deil nisan gelmemis su gelmemis yediklerinizi bi dusunun belki fazla posali yediniz onun etkisidir. 2 normal dogumum var 2sindede ishal olmadim suyum geldi ikisindede .

Back
X