26 haftadayım malesef fena grıp oldum :(((

badedilek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2010
25
3
36
İzmir
Merhaba arkadaşlar 26 haftamdayım grip oldum nefes alamıyorum boğazlarım fena ateşim yok şükür ihlamur içiyorum ama hiçbir faydası olmadı başına gelen arkadaşlarımdan yada bilgisi olanlardan tavsiyeler bekliyorum tşkr ederim....

Bende 15. Haftalarda cok agir grip gecirmistim, cok korkmustum atesten bebege bisey olurmu falan diye,
Iki gun atesli yattim ucuncu gun doktora gittim, bebege hic bir zarari olmayacagini soyledi.
Bana hamileler icin ates dusurucu, burun tikanikligi icin deniz tuzu spray, gece rahat nefes alabileyim diyede dil ustu emmek icin ilac vermisti. Ertesi gun cok rahatlamistim.
Istersen doktora git hamilelere uygun ilac verir rahatlarsin, yoksa insan cok gucsuz dusuyo.

Cok gecmis olsun.

Çok tşkr ederim denız suyu kullandım pastılım var birde inş geçer ama içimi çok rahatlattın bebeğime zararından çok endişe duyuyordum tekrar tşkr ederim ..

merhaba geçmiş olsun öncelikle.bende sizin gibi agır bir grip atlattım.doktorumu aradım hemen.hastanede serum takıldı eve geldim.bolca su içtim.ateşin bebege ciddi zararları oldugundan bana ateş düşürücü verdi.bolca meyva tükettim ve kendime tavuklu,sarmısaklı,soganlı vitaminli bir çorba yaptım ve yattım ,dinlendim,gecti.birde sabah akşam tuzlu veya karbonatlı su ile gargara yaptım.

günaydın,

soğan suyu içmeyi denesene, çok iyi geliyor. en azından rahatlatır(bir soğanı 1,5 su bardağı kadar suya 4e böl) 5 dak kadar kaynat.kapat altını ağzını kapat cezvenin demlensin, ılıyınca balla tadlandrıp iç.

Merhaba günaydınlar .....Tşkr ederim arkadaşlar tavsıyelerınızı okudum teker teker uyguluyorum dün gece sabaha kadar 4 defa uzerımı degıstım ates yok ama asırı ates basması ve terleme oldu bugun az biraz ıyım inş düzelirim bebiş aklımda delircem okadar oldum sabaha kadar elım göbüşte uyudum vurunca içim rahatladı hep :)

Geçmiş olsun arkadaşım bende hamileliğimin 26. haftasında ağır grip geçirmiştim. Merak etme bebeğine hiç bir şey olmaz. Çok ilaç kullanmamaya çalış karabiber,bal ılık suya karıştıp iç burun tıkanıklığın için burun bantları var eczaneden onlardan alabilirsin eczaneden viks alıp suyun buharına durabilirsin ben çok faydasını gördüm bol su iç tekrar geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…