26 Haftalık Gebelik ve Amniyosentez

notmeitsme

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
28
1
1
Arkadaşlar merhaba, 26 haftalık gebe olup amniyosentez yaptıran var mı, ben yaptırdım ama çok korkuyorum düşük korkusu var.

amniosentez sonrası sorun yaşadınız mı şu saate kadar bol bol su için...

Canim bende amniyosentez yaptirmistim tabi hafta olarak daha erken ama birsey farkedermi hic bir fikrim yok.. enfeksiyon kapmadigi surece hic bir sey olucagini sanmiyorum, ve enfeksiyon kapma orani o kadar dusuk ki.. kac gundur yaptirdin bilmiyorum ama benim doktorum bir kac gun yat sonra normal hayatina devam edebilirsin demisti.. bende garanti olsun diye bir hafta dinlendim :) Fotograftaki oglum olur.. kuzum Allaha sukur saglikli bir sekilde dunyaya geldi ;)

Maşallah, Allah bağışlasın çok tatlı :) Peki sizde sorun neydi amniyo yaptırdınız? Maalesef hiç dinlenme fırsatım olmadı hatta sıvı alınır alınmaz arabayla 40 dklık yolculuk yaptım ertesi gün 8 saat süren bir yolculuk yaptım ama zorunluydum bebeğim için doktora gitmemiz gerekiyordu. Hala kıpırtıları devam ediyor karnımda fakat büyük problemlerimiz var :(

Germiş olsun bol bol dua ve istirahat edin. Bi uzmanın yazısını okudum dün iki saat işinde alınan su geri kazanılıyormuş. Benim de yaptırmam lazım ama çok korkuyorum. Doktor 2 saat burda bir gün de evinde dinlen yeterli demişti.

Evet 2 saat boyunca hastanede dinlenmeyi öneriyorlar maalesef benim yola çıkmam lazımdı ama şu an bir sorun yok. 26 haftalıkken olması biraz tehlikeli. Korkma canım, inşallah hayırlısı olur.Sen ne için yaptıracaksın amniyosentezi?

Translokasyon var ben de. Amniyosentez önerdiler. Hatta bu gün randevum vardı gitmedim :/ Size neden önerdiler.

evet bebekte, ultrasonda doktorum gördü, perinatolojiye gönderdi, ordan da fetal ekoya girdim hepsi aynı şeyi söylüyor :(

Allah yardımcın olsun. İyi düşün iyi olsun. Sonuçlar ne zaman çıkacakmış. Peki olasılık verdiler mi şöyle olabilir böyle olabilir gibi.

Back
X