26 haftalik gebeyim su mu geliyo?

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373
Ilk baslarda sik idarara cikiyrdm snra geçmişti son 2 haftadr basladi sik tuvalete cikmya basladim yine gece kalkmam nornlde iki uc sefer kalkar oldm bugün sehir disinda dugune geldk ve sürekli islaklik hssediyrm altmda otrdgmda okdr degl ama ayaga kalktmda islaklik oldgnu fark ediyrm hstnye gidim dedim snra vazgectm kuruntumu yapyrm die acaba suyum gelse cokmu gelir hc yasamdm blmyrm ?

Cikocum korkma kuzum eczanede pedler satiliyor onlardan al amniyotik sivi tespit pedi. Bende cok sik tuvalete cikiyorum. Biliyorsun aramiz cok az seninle. Korkma endise etme o pedlerden aliver icinde endise kalmasin. Bazen benimde islaklik oluyor korkma..

Biraz tuhaf olacak fakat suyun belirli bir kokusu var oldugunu biliyorum, sanirim tatli bir kokusu varmiydi neydi? Yani kokuyla anlasilabilir birseydir.

Ayrica hamile kadinlarin sikça tuvaleti gitmesi ve bilmeyerek idrahalini kaybetmeside normaldir. Yine içinde süphen varsa tabiki hastaneye gitmeni tavsiye ederim. Hani herhangi bir yalnis varsa, sirf kuruntu korkusundan önlemi alinmayinca daha kötü olur.

Cikocum korkma kuzum eczanede pedler satiliyor onlardan al amniyotik sivi tespit pedi. Bende cok sik tuvalete cikiyorum. Biliyorsun aramiz cok az seninle. Korkma endise etme o pedlerden aliver icinde endise kalmasin. Bazen benimde islaklik oluyor korkma..

Cnm endiselendm sik idrra ckyrm da bgn oldu surekli bi islaklik hssedyrm bide sgra kullanyrm hep ruyamda erken dgm yapdm goruyorm oyle olckms gbi hssedyrm korkmya basladim smdi eczaneye gtme imkanm yk anca sabah oda hstnye gderm olmazsa ins bisi olmaz :*

Biraz tuhaf olacak fakat suyun belirli bir kokusu var oldugunu biliyorum, sanirim tatli bir kokusu varmiydi neydi? Yani kokuyla anlasilabilir birseydir.

Ayrica hamile kadinlarin sikça tuvaleti gitmesi ve bilmeyerek idrahalini kaybetmeside normaldir. Yine içinde süphen varsa tabiki hastaneye gitmeni tavsiye ederim. Hani herhangi bir yalnis varsa, sirf kuruntu korkusundan önlemi alinmayinca daha kötü olur.
Kokudan anlayamam ki basma hc gelmedi icin blgimde yok en iyisi hstnye gdim yarin devam ederse

Kokudan anlayamam ki basma hc gelmedi icin blgimde yok en iyisi hstnye gdim yarin devam ederse

Evet, hastaneye gitmikle en iyisini yaparsin. En azindan daha rahat olursun. Vallahi ben hamile kalsam sanirim her hafta hastanede olurum :KK48: Bende çok kuruntulu biriyimdir :KK48:

canım mutlaka hastaneye git.. benim de suyum öyle gelmişti.. oturuyordum altım ıslanıyordu hafif,terledim sandım, altıma kaçırdım sandım.. 3-5 kez olunca acile koştum.. yerinde olsam acile gitmiştim çoktan.. inş. değildir ama öğrenmelisin.

canım mutlaka hastaneye git.. benim de suyum öyle gelmişti.. oturuyordum altım ıslanıyordu hafif,terledim sandım, altıma kaçırdım sandım.. 3-5 kez olunca acile koştum.. yerinde olsam acile gitmiştim çoktan.. inş. değildir ama öğrenmelisin.
Evet benmde oyle :( islaklik oluyo sabaha devam ederse hstnye gidim en iyisi

Sigara kullanıyorum yazmışsın erken doğum yapma ihtimalin çok yüksek:KK43:gebeyken nasıl içiyorsun?bebeğinin doğru düzgün nefes alamadığını bilmene rağmen...inşallah her şey yolundadır ama şu sigarayı mutlaka bırakmalısın..

Evet blyrm doktorum azaltmami syledi azalttim ins brakirim :(

Canım ihmal etme sakın,ben idrarım gelio zannettim..Hastanede turnusol kağıdı koydular ona bile gelmedi..Diğet hafta gittiğimde bi yerde bi bardak kadar nerdeyse suyum kalmıştı..O yüzden 34+4 de acil sezeryana alındım..Mutlaka git için rhat etsin en azından..

Evet benmde oyle :KK43: islaklik oluyo sabaha devam ederse hstnye gidim en iyisi

sırt üstü yat dinlen bari sabaha kadar.. inş.değildir tabi..
sigarayı hemen bırak lütfen.. zordur vs anlıyorum ama başka çaren yok öyle düşün..
26. hafta diyorsun azaltarak bırakmaya zaman kalmamış artık.. bakleme..
hemen bırak ki ilerde pişmanlık vs duyduğunda en azından bıraktım diyebil kendine..
ben de anneyim. anne olunca anlayacaksın ne demek istediğimi üstte..

Su olsa sizinti gun boyu devam eder. Bendede o islaklik hissi oluyor ama su olmasi icin en az butun ic camasirini batirmis olmasi lazimmis boyle okumustum.

Canım ihmal etme sakın,ben idrarım gelio zannettim..Hastanede turnusol kağıdı koydular ona bile gelmedi..Diğet hafta gittiğimde bi yerde bi bardak kadar nerdeyse suyum kalmıştı..O yüzden 34+4 de acil sezeryana alındım..Mutlaka git için rhat etsin en azından..
Tmm cnm gidim en iyisi

sırt üstü yat dinlen bari sabaha kadar.. inş.değildir tabi..
sigarayı hemen bırak lütfen.. zordur vs anlıyorum ama başka çaren yok öyle düşün..
26. hafta diyorsun azaltarak bırakmaya zaman kalmamış artık.. bakleme..
hemen bırak ki ilerde pişmanlık vs duyduğunda en azından bıraktım diyebil kendine..
ben de anneyim. anne olunca anlayacaksın ne demek istediğimi üstte..
Haklsn oyle yapim ztn hstym bu ara pek icemyrm bogazlsrm sis

Su olsa sizinti gun boyu devam eder. Bendede o islaklik hissi oluyor ama su olmasi icin en az butun ic camasirini batirmis olmasi lazimmis boyle okumustum.

Blmyrm hc yasamdm icin olblrmindiye dsnyrm

hastalık fırsat olsun sana ve bırak.. bak emzirirken de içemeyeceksin zaten kaçış yok..
allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Evet haklisim cnm insallah rabbim yardim etsin amin

Back
X