26 haftalik gebeyim su mu geliyo?

Canim cok ama cok dikkat et kendine umarim sadece idrar yogunlugundandir yarin doktora gidince yaz olur mu lutfen dualarim seninle

Amniyotik sıvı geldimi tazyikli gelir ve durduramazsin. Doktor kontrolüne gt sıvı seviyesi yeterli derse bi sıkıntı yoktur. Hissettiğini islaklik bencw ya idrar yada hamilelik akıntısı dediğimiz şey.

suyunuz bu.sekilde cok az.miktarlarda da gelebilir. hemen bi ultrasonla suyunuzun.miktarina bakip.amniyotikli ped takibi yapsinlar.

Keske sigara kullanarak minicik bebeginize bu acimasizligi ve haksızlığı yapmasaniz. Kendi zevkiniz ve nefsiniz ugruna caninizdan bi parçayı zehirleyebiliyorsaniz sonuçlarına da cok takilmayin.

tingirmingiçin yqzmadpost: 36702872 .!.:
Keske sigara kullanarak minicik bebeginize bu acimasizligi ve haksızlığı yapmasaniz. Kendi zevkiniz ve nefsiniz ugruna caninizdan bi parçayı zehirleyebiliyorsaniz sonuçlarına da cok takilmayin.

Ben yargilamaniz icn yazmdm akli basnda bi insanm ve blurm foktorumda bliyo ki allaha skur bebegm ck sagklikli azalttim vr btkmk uzereyim ki hastym icrmiyrm ble bu kotu yorumlar bence yazmyn daha iyi onerilrnzi

Ben yargilamaniz icn yazmdm akli basnda bi insanm ve blurm foktorumda bliyo ki allaha skur bebegm ck sagklikli azalttim vr btkmk uzereyim ki hastym icrmiyrm ble bu kotu yorumlar bence yazmyn daha iyi onerilrnzi

o kadar akli basinda olsaydiniz icmezdiniz. gebeliktr sigara icmek cocukta ileride Astim bronsit gibi hastalik sahibi olma riskini artiriyor. ayrica ani bebek olumune yakalanan bebeklerin buyuk cogunlugu annesi hamileyken sigara icen bebekler.bebeginiz ileride hastalikli bir birey olursa vicdan azabi duyarsiniz. umarim dediginiz gibi birakirsiniz yakinda sigarayi.

Gtmdm cnm ck hastym sabahi sabh etyim bogazlarim sis yutknmyrm bile sehr dsndym brazdan dnuceznozman devm ederse gdicem cnm

Gecmis olsun.. Devam ederse git muhakkak.. Dugundeydiniz degil mi siz aman yat dinlen birkac gun oglusunla is falan yapma.. Biran once iyiles inssllah..

Benim annem de ben hamileyken sigara içmeye devam etmiş ve bebekliğimden beri astım hastasıyım, ben çok çektim siz bu kötülüğü yapmayın bebeğinize

o kadar akli basinda olsaydiniz icmezdiniz. gebeliktr sigara icmek cocukta ileride Astim bronsit gibi hastalik sahibi olma riskini artiriyor. ayrica ani bebek olumune yakalanan bebeklerin buyuk cogunlugu annesi hamileyken sigara icen bebekler.bebeginiz ileride hastalikli bir birey olursa vicdan azabi duyarsiniz. umarim dediginiz gibi birakirsiniz yakinda sigarayi.

Bu sana yargilama hakki vermyo cnm ayrıca aklim basnda veya dgl bu kmsyi baglamaz ben neyn ne oldgnu ck iyi blyrm polemigede grmek istemyrm ii gclr

Back
X