Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tingirmingiçin yqzmadpost: 36702872 .!.:Keske sigara kullanarak minicik bebeginize bu acimasizligi ve haksızlığı yapmasaniz. Kendi zevkiniz ve nefsiniz ugruna caninizdan bi parçayı zehirleyebiliyorsaniz sonuçlarına da cok takilmayin.
Ciko ne yaptin gittin mi hastaneye? Bizede haber ver olur mu?
Ben yargilamaniz icn yazmdm akli basnda bi insanm ve blurm foktorumda bliyo ki allaha skur bebegm ck sagklikli azalttim vr btkmk uzereyim ki hastym icrmiyrm ble bu kotu yorumlar bence yazmyn daha iyi onerilrnzi
Gtmdm cnm ck hastym sabahi sabh etyim bogazlarim sis yutknmyrm bile sehr dsndym brazdan dnuceznozman devm ederse gdicem cnm
o kadar akli basinda olsaydiniz icmezdiniz. gebeliktr sigara icmek cocukta ileride Astim bronsit gibi hastalik sahibi olma riskini artiriyor. ayrica ani bebek olumune yakalanan bebeklerin buyuk cogunlugu annesi hamileyken sigara icen bebekler.bebeginiz ileride hastalikli bir birey olursa vicdan azabi duyarsiniz. umarim dediginiz gibi birakirsiniz yakinda sigarayi.