26 haftalık hamileler burayaaaa

STY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
198
1
96
Antalya
26 haftalık hamileler kaçar kilo aldınızzz??şimidye kadar ayda 1 kilo alıyodum ama şimdi daha hızlı alıyorum sizler naptınız??

merhaba ben 26.haftaya kadar 16 kilo aldım ondan sonrada hızla 15 günde 4 kilo aldım çok hızlı gidiyorum çok fazla aldım valla siz ne kadar alınız???

bende 9 10 kilo aldım valla o kadar dikkat ediyorum ama alınyo işte ya ben şekerli şeylerden kilo alıyorum sanırım, illa şekerli bişler yeme ihtiyacı duyuyorum..

boşverin ben de başlarda hızlı aldım sonra yavaşladı
takmayın bunları kafanıza
taksanız da alıyorsunuz çünkü bünyeniz müsaitse

b
en bu güne dek toplamda 9 kilo aldım. baya bi aldım ben de . asıl bundan sonrasından korkuyorum çünkü hızlı kilo alımı asıl şimdi başllıyor. ama tabi kaldı 3 ay. bakalım kaç kiloyla bitircez

merhaba ben 26.haftaya kadar 16 kilo aldım ondan sonrada hızla 15 günde 4 kilo aldım çok hızlı gidiyorum çok fazla aldım valla siz ne kadar alınız???

bende suana kadar 3 kılo aldım arkadaslar sıze tavsıyem tam bugdaylı ekmek tuketın kabızlıga da ıyı gelıyor vede bıldıgınız seyler hamur ısınden uzak bol sıv ıcerek daha az kılo alabılırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…