Sizin tam pik olmadan siliklesmisti galiba yanlış hatırlamıyorsam,bu belki 2.gelisen bir yumurtadir,yarın tekrar deneyin bakalım daha kizaracakmiKızlar sizce yumurtlamadan sonra bu koyuluk normal mi daha mı silik olması gerekir adete 10gün var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin tam pik olmadan siliklesmisti galiba yanlış hatırlamıyorsam,bu belki 2.gelisen bir yumurtadir,yarın tekrar deneyin bakalım daha kizaracakmiKızlar sizce yumurtlamadan sonra bu koyuluk normal mi daha mı silik olması gerekir adete 10gün var
Evet öyle oldu benim pik olmadan gitti bakalım inşallah devam edicem ne olacakSizin tam pik olmadan siliklesmisti galiba yanlış hatırlamıyorsam,bu belki 2.gelisen bir yumurtadir,yarın tekrar deneyin bakalım daha kizaracakmi
Hamilelik olabilir mi genelde koyulaşır diyolar ama adete yakın lh hormonu da artarmış burda okumuştumAkıntı ve karın ağrısından şüphelenip Elimdeki son lh i feda ettim,bata 4 gün var pik olmasada tekrar kızarmış![]()
Birsey dicem benmde prolaktinim 33 lerde ama doktor yüksek değil diye birşey yapmadı engel değil dedi sizin yazınızı okunca şok oldumEvet benim göğsümden sıvı da geliyodu önceden 42 çıkmıştı ilaçla düştü ama yine yükselmiş en son 33dü tekrar gidecem bakalım
Aşırı aşırı yükseğe girmiyor ama engel diye biliyorum çünkü yumurtlamayı bozuyor yüzde yüz tabiki engel değil kısmet benimde ilaç vermemişti 33 çıktğında dr. Bi kaç hafta sonra yine bakalım demişti gitmedim kaldı 42çıktğında dostinex kullanmıştımBirsey dicem benmde prolaktinim 33 lerde ama doktor yüksek değil diye birşey yapmadı engel değil dedi sizin yazınızı okunca şok oldum
Banada diğer ay gel dedi yükselirse ilaç vericem dedi gögüste sıvı gelmedikçe ilaca gerek yok demişti bakalım inşallah yüselmez birde stres yapıyomus ben hep stresliydim kimyasal gebelik geçirdiğim için bu ay stres yapmadım bakalım yine korku sardı içimi ya bugün 14. Günüm hala yumurtlama göremedimAşırı aşırı yükseğe girmiyor ama engel diye biliyorum çünkü yumurtlamayı bozuyor yüzde yüz tabiki engel değil kısmet benimde ilaç vermemişti 33 çıktğında dr. Bi kaç hafta sonra yine bakalım demişti gitmedim kaldı 42çıktğında dostinex kullanmıştım
Zaten bi diğer adı stres hormonuymuş prolaktin stresi de bırakmak elde değil ama takibi bırakmayın tekrar yükselebiliyor.14.güne de takılmayın bence ben 26.günde gördüm adet arası uzun olduğu için onda bile pik olmadan silikleşti nasip kısmet Allah ne zaman dilerse o zman olacak inşallah herkese hayırlı evlatlar nasip etsinBanada diğer ay gel dedi yükselirse ilaç vericem dedi gögüste sıvı gelmedikçe ilaca gerek yok demişti bakalım inşallah yüselmez birde stres yapıyomus ben hep stresliydim kimyasal gebelik geçirdiğim için bu ay stres yapmadım bakalım yine korku sardı içimi ya bugün 14. Günüm hala yumurtlama göremedim
Başka bahara kaldık ben adet oldumüstelik anlamadığım konu yumurtlama da pik göremedim yumurtlama dedğm günden sonra 9.gün adet oldum 14gün değil miydi
Çok teşekkür ederim bende o şekil avutuyorum kendimiGenelde 14 gündür ama 9.gun çok erken,demek ovulasyon değildi,olsun adet olduysan oda yeni bir baslangic demek yeni bir umut demek,inşallah bu ay daha net bir ovulasyon yakalarsin![]()
Bazı aylar olmayabiliyor takılmaÇok teşekkür ederim bende o şekil avutuyorum kendimiama kafama takıldı yumurtlama olmadı mı ki şimdi bende
![]()
Bazı aylar olmayabiliyor takılmaonunundeki yarışlara hazırlan
![]()