Gebeliğe Hazırlık 26 Mart pozitif ovulasyon

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akıntı ve karın ağrısından şüphelenip Elimdeki son lh i feda ettim,bata 4 gün var pik olmasada tekrar kızarmış 🤷

Eklentiler

• IMG_20210404_132103_000.webp
    IMG_20210404_132103_000.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 26
Evet benim göğsümden sıvı da geliyodu önceden 42 çıkmıştı ilaçla düştü ama yine yükselmiş en son 33dü tekrar gidecem bakalım
Birsey dicem benmde prolaktinim 33 lerde ama doktor yüksek değil diye birşey yapmadı engel değil dedi sizin yazınızı okunca şok oldum

Birsey dicem benmde prolaktinim 33 lerde ama doktor yüksek değil diye birşey yapmadı engel değil dedi sizin yazınızı okunca şok oldum
Aşırı aşırı yükseğe girmiyor ama engel diye biliyorum çünkü yumurtlamayı bozuyor yüzde yüz tabiki engel değil kısmet benimde ilaç vermemişti 33 çıktğında dr. Bi kaç hafta sonra yine bakalım demişti gitmedim kaldı 42çıktğında dostinex kullanmıştım

Aşırı aşırı yükseğe girmiyor ama engel diye biliyorum çünkü yumurtlamayı bozuyor yüzde yüz tabiki engel değil kısmet benimde ilaç vermemişti 33 çıktğında dr. Bi kaç hafta sonra yine bakalım demişti gitmedim kaldı 42çıktğında dostinex kullanmıştım
Banada diğer ay gel dedi yükselirse ilaç vericem dedi gögüste sıvı gelmedikçe ilaca gerek yok demişti bakalım inşallah yüselmez birde stres yapıyomus ben hep stresliydim kimyasal gebelik geçirdiğim için bu ay stres yapmadım bakalım yine korku sardı içimi ya bugün 14. Günüm hala yumurtlama göremedim

Banada diğer ay gel dedi yükselirse ilaç vericem dedi gögüste sıvı gelmedikçe ilaca gerek yok demişti bakalım inşallah yüselmez birde stres yapıyomus ben hep stresliydim kimyasal gebelik geçirdiğim için bu ay stres yapmadım bakalım yine korku sardı içimi ya bugün 14. Günüm hala yumurtlama göremedim
Zaten bi diğer adı stres hormonuymuş prolaktin stresi de bırakmak elde değil ama takibi bırakmayın tekrar yükselebiliyor.14.güne de takılmayın bence ben 26.günde gördüm adet arası uzun olduğu için onda bile pik olmadan silikleşti nasip kısmet Allah ne zaman dilerse o zman olacak inşallah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Başka bahara kaldık ben adet oldum :KK43: üstelik anlamadığım konu yumurtlama da pik göremedim yumurtlama dedğm günden sonra 9.gün adet oldum 14gün değil miydi 🙄

Genelde 14 gündür ama 9.gun çok erken,demek ovulasyon değildi,olsun adet olduysan oda yeni bir baslangic demek yeni bir umut demek,inşallah bu ay daha net bir ovulasyon yakalarsin🤗

Genelde 14 gündür ama 9.gun çok erken,demek ovulasyon değildi,olsun adet olduysan oda yeni bir baslangic demek yeni bir umut demek,inşallah bu ay daha net bir ovulasyon yakalarsin🤗
Çok teşekkür ederim bende o şekil avutuyorum kendimi 🥴 ama kafama takıldı yumurtlama olmadı mı ki şimdi bende 😔

Back
X