26 nisan ameliyat günüm :/

lavinia08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
30
0
86
İstanbul
Haftaya bugün ameliyat oluyorum hala buna karar verdiğime inanamıyorum akannehir çünkü çok uzun bi süre düşündüm kemerli ve deviasyonlu bir burnum var:/ dua edin güzel olsun :emir_bebek:

Cnm resım eklesen burnunu gorsek sana daha rahat yorum yapacagız.
Umarım her sey gonlunce geÇer.

Geçmiş olsun şimdidennnnnnnnnnnn :) inşallah gönlüne göre burun olurr bol ananaslı günler diliyorummmm yerimseniben

Haftaya bugün ameliyat oluyorum hala buna karar verdiğime inanamıyorum akannehir çünkü çok uzun bi süre düşündüm kemerli ve deviasyonlu bir burnum var:/ dua edin güzel olsun :emir_bebek:

umarım çok gzl olur hersey bende 24ünde olucm vazgeçmezsem :) bendede basladı bir heyecan senin drun kim acaba

ayyy geçmiş olsuuuunn süper bir karar..şıp diye geçecektir eminim..:) şimdiden geçmiş olsun

kızlar tabii biraz sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz ama ameliyattan çıknca artık rahatlayıp bekliyoruz bende cesaret edemedim ama bir anda kendimi ameliyat masasında buldum gözümü açtım odadayım.biraz ayılrken 1 -2 saat sıkıntılandım sonra zaten rahatlıyorsun. aynı gecede çıkarıyor. evde rahat rahat yatarsın.
ilk 3 üç gün biraz tampon rahatsız ediyor . sonra 3. gün alınınca gözün açılyor. yarın benim bir hafta olacak çok keyifliyim. alçı alınacak. hiç kormayın karar vermişkende vazgeçmeyin. bu sıknıtıyı bir ömür çekeceğine 1-2 saat dayanmak daha iyi değil mi?
ben hep böyle diyerek başardım . resimlerime bakabilirsiniz. çok mutsuzdum. ohhh kurtuldum. darısı size inşaalah.

su.aycım baktım resmlerine yorumda yaptım iyikide olmuşsun bandajlı halinde bile güzel görünüyor çok çokkk geçmiş olsun arkadaşım..

aysa sen kime ameliyat oluyoyosun siteyi bi gezindim Dr.Yusuf Can ın ameliyatlar çok başarılı onunlada mı görüşsem bi

yusuf canı pek araştırmadım açıkçası öle çok drlada görüşmek kafamı karıstırır diye fazla ilgilenmedm

Back
X