• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27.08.2015 BAŞLIYORUM.. İSTİKRAR & İRADE...

essraa00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
6
1
1
36
Kızlar mrb . bende bugün kilo vermeye tam anlamıyla karar verdim.... 2 yılda başka bir sehire yerleştim, iş hayatım masa başı oldu .. temposuz bir hayat...... tam 23 kilo almış durumdayım... bi de buarada 6 gün önce nişanlımdan ayrıldım.. kendimi toplamak istiyorum... ilk iş kilo vermek... !

27.08.2015==> 82.1 kilo
ara ara paylaşcam kilomu neler yiyip içtiğimi :)

hedefim bir ayda 15 kilo...!

günaydın kızlar :)

28.08.2015==> 80.3 kg

dün neler yaptım :)

sabah iş yerimde 08:00 gibi simit,zeytin,cay
10:00 gibi 3 fındık , 2 badem
12:00 1-2 kaşık kabak yemeği,1-2 kaşık bulgur pilavı
15:00 1 elma
18:00 2-3 parça tavuk fırında

saat 20:00-22:00 arasıda yürüyüş yaptım. gün içinde sürekli yeşil cay,limonlu su içtim :)

bu sabahta tartılınca mutlu uyandım :)

07:15 1 yumurta , 1 domates ve yarım dilim kepekli ekmekle :) güne başladık bismillah :)

27.08.2015==> 82.1 kilo
28.08.2015==> 80.3 kg
Bu nasıl oldu iki kilo mu verdin ???
suan da 78 im :) 6 günüm bitti ,bugün 7. günüm.. akşamları asla yemiyorum... mesela cacık ya da salata... gün içinde iş yerime akşamdan kaynattığım elma ve tarçin suyunu getirip onu içiyorum.. 2 saate bir agzıma badem ya da fındık atıyorum.. yaptıgım bunlar.. benim dezavantajım masa basında calışıyorum hiç hareket yok.. akşamları kaldıgım lojmanın içinde sahada yürüyüşe gidiyorum..

bu diyetin ömrü kısa olur ayrıca çok sağlıksız kız yapma bunu kendine ayda 4 kilo sağlıklı olan 15 kilo vermen için aşırı fazla kilon olması gerek :(

bu diyetin ömrü kısa olur ayrıca çok sağlıksız kız yapma bunu kendine ayda 4 kilo sağlıklı olan 15 kilo vermen için aşırı fazla kilon olması gerek :KK43:
evet ama ben hayatım boyunca bu kadar kilo almadım... bu kiloya gelene kadarda hiç fark etmemişim.... birden yemeği kestim... ama yumurta , tavuk ve et yiyorum gün içinde..

evet ama ben hayatım boyunca bu kadar kilo almadım... bu kiloya gelene kadarda hiç fark etmemişim.... birden yemeği kestim... ama yumurta , tavuk ve et yiyorum gün içinde..
olabilir canım hepimiz hata yapabiliyoruz kilon öyle aşırı değil ki güzel bir liste ile amacına ulaşabilirsin sonra hasta olursan eğer daha yüksek rakamları görürsün gel en güzeli normal bir liste yap ne dersin bende takipteyim yardımcı olurum :)

17 eylülde mersine memleketime gitcem gerçekten vermiş olarak gitmem lazım :( tşkr ederim... son 15 günüm kaldı eve gitmeme..

Back
X