27 hafta 3 günlük hamileyim 2 gündür kızım kıpırdamıyor

sevim59

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
18
0
36
Tekirdağ
27 hafta 3 günlük hamileyim 2 gündür kızım kıpırdamıyor arkadaşlar çok üzgünüm ağladım bu sabah ...:((((:50:

seni üzmek istemem ama kontrole gitmelisin bence..hamilelik yaşamadım ama bu dönemde bu kadar uzun süre hareketsiz kalması normal değil..bi an önce doktora gitmelisin..

çikolata ya da kesme şeker yiyim uzandın mı? böyle kontrol ediyor genelde hamileler?

2gün çok uzun bi süre hemen doktora görünmelisin veya sağlık ocağında kalp atışlarını kontrol ettirebilirsinn...inş önemli bi problem yoktur..

çikolata ya da kesme şeker yiyim uzandın mı? böyle kontrol ediyor genelde hamileler?

bende şimdi bunu yazıcaktım bir dene çikolata yiyip bekle bakalım eğer hala kıpırdamıyorsa doktor git canım..

evet çikolata yedim şeke yedim dün ama gene hareket yoktu ondan önceki gün çok hareketliydi sanki karnımı zorluyordu...

doktorumu aradım özele gidiyorum ben. bana dediki bulunduğun bölgedeki devlet hastanesine git kalp atışlarını dinlet. ama gittiğimdede devlet hastanesindeki doktor ilgilenmiyor...

doktorumu aradım özele gidiyorum ben. bana dediki bulunduğun bölgedeki devlet hastanesine git kalp atışlarını dinlet. ama gittiğimdede devlet hastanesindeki doktor ilgilenmiyor...

bu acil bi durum nasıl ilgilenmez sonuçta senin ve bebğinin hayatı söz konusu olan..bencede git ve kalp atışlarını kontrol ettir.

birazdan gidcez eşimle devlet hastanesine gene ilgilenmez ise şikayetçi olucam

acile giriş yapın, hareket etmiyor iki gündür ddiyin, mecbur ilgilenecek. eli mahkum, görevi bu, ne demek! yıkarım ben hastaneyi, olmadı sağlık bakanlığını arayıp hemen orada şikayet et, gözlerinin önünde.

inşallah kalp atışlarını duyacaksın :16::16: bize de yaz mutlaka

inşallah iyi haberlerle dön canım
ALlahım hepimize sağlıkla kucağımızda göstersin inşallah:nazar:

durumunuzu çok merak ettim bizide bilgilendirin lütfenn.

arkadaşlar sağlık ocağına gittim bizim kız uyuyormuş iki gündür :D rahat nefes aldım hemşire iki yandan bi sıkışıtırdıbaşladı tekmelemeye.

hanımefendiye bak ya 2 gündür ne uykusu yüreğimi ağzıma getirdi :D

gerçekten samimiyetime inan şuanda çok sevindim dün gece uyumadan önce sen geldin aklıma ya o kadar üzülmüşüm ama çok sevindim şuanda pek bi rahatmış senin kızın vallaha keyfine düşkün olucak :1:

arkadaşlar sağlık ocağına gittim bizim kız uyuyormuş iki gündür :D rahat nefes aldım hemşire iki yandan bi sıkışıtırdıbaşladı tekmelemeye.

o kadar sevindimki bu habere gece uyandığımda bile haber var mı diye baktım kendi kızımın sağlık haberini almış gibi mutlu oldum allah cümlemize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

ohh çok şükürr
ne uykusymuş bu böyleee cadı
doğunca poposuna poposuna vurmak lazım
ALlah sağlıkla hepimizin kucağında göstersin
gözün aydın

Back
X