seni üzmek istemem ama kontrole gitmelisin bence..hamilelik yaşamadım ama bu dönemde bu kadar uzun süre hareketsiz kalması normal değil..bi an önce doktora gitmelisin..
doktorumu aradım özele gidiyorum ben. bana dediki bulunduğun bölgedeki devlet hastanesine git kalp atışlarını dinlet. ama gittiğimdede devlet hastanesindeki doktor ilgilenmiyor...
doktorumu aradım özele gidiyorum ben. bana dediki bulunduğun bölgedeki devlet hastanesine git kalp atışlarını dinlet. ama gittiğimdede devlet hastanesindeki doktor ilgilenmiyor...
acile giriş yapın, hareket etmiyor iki gündür ddiyin, mecbur ilgilenecek. eli mahkum, görevi bu, ne demek! yıkarım ben hastaneyi, olmadı sağlık bakanlığını arayıp hemen orada şikayet et, gözlerinin önünde.
inşallah kalp atışlarını duyacaksın bize de yaz mutlaka
gerçekten samimiyetime inan şuanda çok sevindim dün gece uyumadan önce sen geldin aklıma ya o kadar üzülmüşüm ama çok sevindim şuanda pek bi rahatmış senin kızın vallaha keyfine düşkün olucak
o kadar sevindimki bu habere gece uyandığımda bile haber var mı diye baktım kendi kızımın sağlık haberini almış gibi mutlu oldum allah cümlemize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...