- Konu Sahibi berrak2907209
bütün kontrollerim düzgün bi şekilde devam ediyodu dr herşeyimin gayet güzel ve yolunda olduğunu sölüyordu hep şekerim iyi çıktı tansiyon yoktu bebeğimin 3lü 4lü testleri hepsini yaptırmıştım 2009un haziran ayında kayınvaldeme gezmeye gittim 12saatlik bi yoldu dr sağolsun hiç bişe olmicanı söledi bende ona inanarak çıktım yola orda pek yorulmadım ama ne olduysa 27.haftaya girdiğim gün ist evime gelcem gün benim kanamam kasılmalarım belimin ağrısı başladı bu arada hamileliğim boyunca çok kilo aldım heryerim şişti 45no terlik giymeye başlamıştım artık ogün ağrılarım şiddetlendi bişeylerin yolunda gitmediğini anlamıştım kendi annemde yanımda idi allahtanki acele hastaneye kaldırıldım doktorun muayene etmesi ile acı gerçek ortaya çıktı doğum başlamıştı ne kadar karnımda kalması bebeğimin onlar içinde çok önemli idi 3gün zorla tutabildiler karnımda kızımı işte o büyük gün 29 temmuzda çarşamba günü öğlen saat 11 e 20 kala doğuma alındım o anki o ilk duyduğumdaki halimi anlatamam sizlere benim durumumda olan mutlaka anlar beni dünya başıma yıkıldı ağlamaktan bittim inanmıyacaksınız türk filimlerinde aniden saç beyazlamasına gülerdim başıma gelince doğruluğuna inandım saçlarıma aklar düştü ne zormuş erken olamaz ölür bebeğim diye dünyalar başıma yıkılıp duruyodu sonuçta aceleci kızım doğdu normal doğum yaptım açılmayı engelleyemedi doktorlar okadar ilaç serumla bile kızımı bana göstermeden acil olarak yoğun bakıma götürdüler ben bitmiş bi halde idim tabiki kızımı ilk 10gün göstermediler hayati konumu hakkında bile net asla bişe demediler heran herşey olabilir dediler erken olunca sütümde olmadı can sıkıntısı tabi eşimin desteksizliği onun üstüme gelmesi beni üzmesi olan sütümüde götürdü herşeyi yapmama rağmen 2,buçuk ay süt verebildim bebeğime sonra malum mama şimdi 17 aylık dünya tatlısı bi kızım var rabbim bize bağışladı onu dualarımızla adaklarımızla çok testlerden geçtin haftada bi hastane yollarını arşınlamaktan yorulmuştum çoçuğuma bi tek ben baktım kendi annemde çok kalamadı ne yazıkki yanımda ben tek başıma büyüttüm bebeğimi çok zorluk çektim şuan bitmiş bi haldeyim düzelemedim ne bedenen ne ruhen şimdi kızımı çok ama çok seviyorum bu dünyadaki herşeyden herkesten çok allah yardımcımız olsun kader dostlarım hepimizin allaha emanet olun hepiniz