27.haftada vajinadaki ağrı

sunrise10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2011
143
3
118
Ankara
Yaklaşık 4 5 gündür vajinamda kas yırtılması gibi içten içten bir ağrı var. bacaklarımı hareket ettirince daha çok hissediyorum. bunun sebebi nedir? yaşayan arkadaşlar var mı?

bende aynı sorunu yaşıyorum. Bacağımı kaldırdığımda hızlı yürüyüş yaptığımda alt tarafta acı hissediyorum. sanırım genişleme falan oluyor yada artık vucut doğuma hazırlık yapıyor Yarın doktor kontrolüm var. Doktoruma soracağım seninle paylaşırım.

evet çok memnun olurum. bende erken gitmek zorunda kalıcam bu gidişle yoksa. bende doğuma hazırlık olduğunu düşünüyorum.

ilk doğumumda bu ağrıyı bende son aylarda yaşadım ve malesef erken doğum olduu.ikinciye hamileyim bunda ise belkide 12.haftadan beri AĞRI ÇEKİYORUM 19.HAFTADAYIM HALA DOĞURMADIM ŞÜKÜRR

ilk doğumumda bu ağrıyı bende son aylarda yaşadım ve malesef erken doğum olduu.ikinciye hamileyim bunda ise belkide 12.haftadan beri AĞRI ÇEKİYORUM 19.HAFTADAYIM HALA DOĞURMADIM ŞÜKÜRR

ne diyosun yapma ağrım arttı. yürüyemiyorum. ne yapıcam bilmiyorum ne olur varsa başka bu durumu yaşayan bilgi versin.

bu arada senin kaç haftalıktı ağrıların başladığında? nasıl bir ağrıydı?

olmaz mı canım ya kaç 29 haftalık hamileyim 24 den beri çok şiddetli hissediyorum doktora dedim ben erken doğurucam galiba vajinam resmen zonkluyo güldü bebek büyüdükçe çatı genişler bazı hamileler bunu hiç hissetmezken bazıları yoğun ağrı hisseder dedi normal dedi üstünde durmadı ara ara hep oluyo yinede doktoruna sor ama korkulacak bişi değilmiş

bende iki türlü ağrı vardı. hem içten hem dıştan. içten olanın sebebinin çatı genişlemesi ve çocuğun altta olmasından dolayı olduğunu biliyordum. dıştan olan beni rahatsız ediyordu. dün doktora gitmek zorunda kaldım. bilgi olsun diye söylüyorum. dıştan olan ağrıların sebebi çoğunlukla apse, varis gibi sebeplerden dolayı olurmuş. ama benimki sinirsel bir durum. çocuk belli bir sinire baskı yaptığı için o ağrı oluyormuş. yatınca geçiyor. o yüzden bol bol yatmak tek çözüm.

Perşembe günü doktor kontrolümde bende ağrım olduğundan bahsettim. Bağlarda açılma yaptığını onun için ağrım olduğunu söyledi. vucut kendini doğuma hazırlıyor artık dedi. ama ayakta fazla kaldığımda çok oluyor. dinlenmek, ve çok fazla ayakta kalmamak lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…