27 haftalik hamileyim nabzim hizli atiyo normale gore benim gibi olan varmiiii?

Tubisk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2016
95
18
88
35
Arkadaslar 27 haftalik hamileyim 2 gundur nabzim hizli bugun evde kendi olctugm 110 saglik ocagina gittim 145 cikti benim gibi olan varmii

Genelde hamilelikte yüksek çıkar nabız ama sağlık ocağındaki ebeniz bi yorumda bulundu mu

Genelde hamilelikte yüksek çıkar nabız ama sağlık ocağındaki ebeniz bi yorumda bulundu mu
Kadin doguma gitmemi soyledi gittim tahlil falan yapildi ekg falan cekildi sonuc bekliyorum kan tahlili falan yapildi

Kadin doguma gitmemi soyledi gittim tahlil falan yapildi ekg falan cekildi sonuc bekliyorum kan tahlili falan yapildi
AA çok geçmiş olsun demek ki dikkate alınması gereken bişeymiş haberdar edin bizi lütfen

Hamile iken bnde vardı aynı durum birde derin nefes alamıyordum dikkate alıp gitmedim normal diye.Doğumdan sonra da devam edince kardiyoloğa gittim.Hatta hamile iken de tansiyonum hep 10 a 5 9 a 4 falan çıkardı düşük tansiyonda kadın doğumcunn işine geldiği için çok iyi falan diyodu.Gelgelelim kardiyoloğum kalp kapakçığında gevşeme olduğunu söyledi,her sene takibi gerekiyormuş.

İnşl.sonucunuz temiz çıkar. ekg den ziyade eko çektirmenizi tavsiye ederim.

Lütfen düşük tansiyonu nefes darlığını ve nabızı hiçe saymasın hiç bir hamile arkadaşım...

Ri
Tim bozuklugu olabilir dedi onun icinde bigun boyunca bi alet takilicak genelde benimde tansiyonum dusuktur migdemden rahatsizdim sanki migdem sikisinca oluyo gibi ama bilmiyorum insallh kotu bisy cikmaz Allah herkese sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…