27 Şubat İdlib Saldırısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cicolat

muraşka
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
874
597
323
Öncelikle konunun kilitlenmemesi adına siyasi görüşlerinizi konuya taşıyıp tartısmamanizi rica edecegim,
Twitter facebook instagram gibi sosyal medya aglarina ulasim yavaslatildi/kapatıldı, suan eksi sozlukten haber paylaşımı yapiliyor, burda da aktif bir sayfa olsun, duyumlarimizi paylasalim, ozellikle yurtdışında yasayan arkadaslar yada vpn den baglanan arkadaslar bize haber ulastirabilir,
Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum

Siyaset bölümüne açsaydınız da kapanmasaydı bari, taşınmasını isteyin bence kavga çıkmadan.

Başımız sağ olsun Allah hepimize sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar versin üzüntüden uyku filan kalmadı dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden...

Bir arkadaşımız en az 300 demiş. Bize de tahmini 500 dendi 2 taburun vurulduğu duyumunu aldık. Resmi yaralı ve şehit sayısı oradan haber verenlerle çok tutarsız. Habertürk de resmi sayıyı açıklayan sunucunun yüz ifadesinden belli gerçekle örtüşmediği.
Bu gece uyku yok. Hatta belki uzun bir süre uyku yok. 2020 felaket yılı gibi birşey. :(

Ölü sayısı söylenende fazlaymış.
E bu hep böyle değilmiydi zaten....

Hanımlar,
lütfen rica ediyorum şehitlerimiz hakkında, saldırı hakkında konular açmayalım, biliyorum çok üzgünsünüz, ben de sizin kadar üzgünüm, o evlatları, ana babalarını düşündükçe yaşadıkları acıları içimi yakıyor ama şu an gerçekten böyle konular ya siyasete dönecek veya teyit edilmeyen haberlerin paylaşılmasına sebep olacak, şimdi cidden hiç sırası değil:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X