28.-29. haftalarda bebek hareketleri

jasmin_88

yasemin;ömrüne aşık...
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
838
4
96
37
Adana
kızlar bebeğim 29 haftalık olucak önceleri çok haeketliyken şimdi hareketleri hem az hatta bazen tüm gün hissetmiyorum bile bide eskiden tekemelri çok kuvvetliydi fakat şimdi çok cılız sizlerde durum nasıl çok endişeliyim zırt bırt dr'ada gitmek istemiyorum kontrolüme 1 hafta var ama bayağ kafaya taktım .... yani bu bebeğin büyüdükçe tekmeleride sert olması gerekmiyomu ?

canım ben de dün senle aynı durumdaydım..bir gün öncesinde hiç hissetmemiştim..dün sabahta oynasın die neler yaptım neler ama nafile...çok moralim bozulmuştu...ama akşam coştu minik kuşum..çok hareketliydi..çok şükür..bazen benim de tüm gün hissetmediğim oluyor..merak etme..ya bir de çok okuyoruz heralde olumsuz şeyleri..ondan hep diken üstündeyiz...bu kadar da okumamak mı lazım ne...

canım ben de dün senle aynı durumdaydım..bir gün öncesinde hiç hissetmemiştim..dün sabahta oynasın die neler yaptım neler ama nafile...çok moralim bozulmuştu...ama akşam coştu minik kuşum..çok hareketliydi..çok şükür..bazen benim de tüm gün hissetmediğim oluyor..merak etme..ya bir de çok okuyoruz heralde olumsuz şeyleri..ondan hep diken üstündeyiz...bu kadar da okumamak mı lazım ne...[/
haklısın aslında canım ya pimpiriklenmemizin nedeni bu olsa gerek biraz içimi rahatlattın sağol ben yinede her ihtimale karşı yarın doktoruma gitcem umarım meleğim iyidir :nazar:

Back
X