merabalar herkeze..
öncelikle konumu okumaya zahmet edip vakit ayırdığınız için şimdiden tesekkürler..
ben 6 yılık evliyiz..ve bu süreç içinde hep korunduk..ve bendede gercekten bir cocuk isteği yoktu..ne zaman cocuk fikri sevimli gelse hemen fikrim değişiyordu..en son mart ayında korunmasız bir ilşki yasadık oda adete yakındı olmadı..bu ay ise tam tedbir bir ilşki yasadık hatta adetimde gecikti ümitlendim ama regli oldum malesef..ve cok soylerlerdi hemen olmayabilir cok korunma vs vs ama gercekten o filmlerdeki,dizilerdeki esas kızla esas oğlanın bir gece spontone birliktelikle sürpriz sekilde hamile kalması olayı vs masalmış bunu anladım :) neyse geleyim konuma..uzun yıllar korunsakta hapla olmadığı için biraz umutluydum bu aydan ama olmayınca bu sefer bikaçgundur yasıma taktım ya aylarca beklersem ben kocadımmı cokmu yaslandım vs vs gibi düşünceler surekli beynimdedün gece 3 ü geciyordu ve ben elimde telefon kim kac yasında hamile kalmış doğum yapmış benim gibi geciken varmı arastırma halindeydim..sanırım piskolojim bozulmuş.. ve bu deli düşüncelerden nasıl aıklıcam kafamı sizden bu konuda bir fikir bekliyorum..
doğumda ölümde Allah ın emri... o aklına düşürmüş bebek düşüncesini rahmine düşüreceği zamanıda bilir...hiç ummadığın bir anda olur... kafana çok takarsanda olmaz.. kadın vücudu hassastır eğer gerilirsen beynin hamileliğe hazır değilim mesajı verirr...daha yeni başlamışsınız denemelere. ben 34 yaşımda anne oldum... bir kaç aydaha deneyin olmaz eğer bir doktora görünün... hatta bu doktor işini denemelere başlamadan öncede gidebilirdiniz hamileliğe hazırlık açısından...Allah sağlıklı sıhhatli bebek nasip etsin inşallah...merabalar herkeze..
öncelikle konumu okumaya zahmet edip vakit ayırdığınız için şimdiden tesekkürler..
ben 6 yılık evliyiz..ve bu süreç içinde hep korunduk..ve bendede gercekten bir cocuk isteği yoktu..ne zaman cocuk fikri sevimli gelse hemen fikrim değişiyordu..en son mart ayında korunmasız bir ilşki yasadık oda adete yakındı olmadı..bu ay ise tam tedbir bir ilşki yasadık hatta adetimde gecikti ümitlendim ama regli oldum malesef..ve cok soylerlerdi hemen olmayabilir cok korunma vs vs ama gercekten o filmlerdeki,dizilerdeki esas kızla esas oğlanın bir gece spontone birliktelikle sürpriz sekilde hamile kalması olayı vs masalmış bunu anladım :) neyse geleyim konuma..uzun yıllar korunsakta hapla olmadığı için biraz umutluydum bu aydan ama olmayınca bu sefer bikaçgundur yasıma taktım ya aylarca beklersem ben kocadımmı cokmu yaslandım vs vs gibi düşünceler surekli beynimdedün gece 3 ü geciyordu ve ben elimde telefon kim kac yasında hamile kalmış doğum yapmış benim gibi geciken varmı arastırma halindeydim..sanırım piskolojim bozulmuş.. ve bu deli düşüncelerden nasıl aıklıcam kafamı sizden bu konuda bir fikir bekliyorum..
benzer bir konuydu evet.diyorumya yaşıma kafayı taktım..düşüncelerimi dizginleyemiyorum.. cevabınız için tesekkürler..Ya bu konuyu daha önce de acmamis miydiniz? Konu tekrari yasak diye biliyorum.
Ama sorununuza gelince. Biz de 10 aydir isriyoruz olmuyor. Her sey nasip kismet. Bi zamanı vakti var. Eger siz korunmasaydiniz da bu zamana kadar da olmayacaktı cunku zamani daha gelmemis..
Allah tum isteyenlere hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin insallah..
Yasinizda da bir sorun yok bence...
Canim tum kalbimle dua editorum Allah sana hayirli saglikli bir bebek nasip etsin.
Ben 30 yasindayim hem saglik durumundan hem de is durumundan dolayi bu gidisle 32 yasindab once anne olamicak gibi duruyorum bir de esimle tam evliligimizde oturmadi.
Yasin bana gore cok genc bence ya bunlar olsaydi diye dusun kendini rahat birakip dua et tatlim bolbol gul neyi cok istersen sinavin o olur rahat ol Allaha birak lutfen 45 yasinda hamile kalan yakinimiz vardi yani bu arada incir kurleri yap esine deniz mahsulleri yedir, tatli findik fistik cok yiyin ve birkac ayda istediginiz zamanlarda birliktelik yasayin . Baktin olmadi alternatif yontemleri denersiniz olmaz mi.
Canim ozaman bak ne yap biliyor musuncanım cok tesekkürler cevabın için..ne bilim genc yasda doğuranları gördükçe onca yılımız boşunamı gecti zamanımız yaşımız diye düşünmeden edemiyorum..buda bir aydır böyle..çocuk denemeye baslayalı beri yani..Benimde evliliğim çok oturmuş değildi çok kavga ediyorduk eşimle hep zaten çocuk doğurup mutsuz etmiyeyim diye ertelemiştim..şimdi bazen acaba olsaydı dizginlermiydik çocuk için kendimizi farklımı olurdu diye düşünüyorum..
RABBİM sanada banada bebek isteyen herkeze hayırlısıyla bu mutuluğu nasip etsin..
niye geç kalasın canım 28 29 çok normal ve sağlıklı yaşlar. erken yaşta hamile kalmak da güzel aslınde çocuğunla aranda yaş farkı olmaz ama cahil zamanına geliyor malesef. ben 28 de evlendim 6 yıl uğraştım ve 34 yaşındayım yeni hamileyim iki aylık. kısmet bugüneymiş oysa nekdar uğraştık dr dr gezdik allah bugüne yazmış ve hemen ikinciyide düşünüyorum inşallah allah verirse.bebek tamamen allah ol derse olan bişey irade dışı yani ben bunu anladım. vakti zamanı gelmemişde naparsan yap olmuyor ama gelmişse benim gibi ramazanda o iftar ile sahur arasında alelacele olan ilişkiyle bile bebek oluyomuş. ne takip ne ilaç ne dr bi ilişki ve hop bebiş.bir düşüğüm olmuştu mayısda olacağı nı hiç sanmıyodum ama allaha bin şükür bekletmedi rabbim kucağımıza almayı nasip eder inşallah.allah gönlüne göre versin sen istiyosan başla korunma stres yapma sakın oluruna bırak olmadı dra gider sin.eğer bi sorun yoksa eşinde ve sende allahın izniyle olur inşallh yaşın gayet genç hiç takma kafana cnm. bebişin sana süpriz yapar inşallah benim bebiş gibi ..........merabalar herkeze..
merabalar herkeze..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?