28+ 6 Günlük Hamileyim, ama belim ve kasığım ağrıyor..

muntazaman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
365
151
103
Hanımlar, 28+6 dayım, ama belimde bir nokta var sancıyor diş sancısı gibi için için, dünden beri geçmedi, yattığım zaman hafifliyor gibi ama geçmiyor tam. Kasıklarımda öyle çok fazla değil ama, ara ara var. Süre tuttunuz mu derseniz, süreyle olan bir şey değil sanki, gelip giden değil yani, sürekli var, için için...
acaba yorgun olduğum için olabilir mi, dün misafirlerim vardı, çok yormadım kendimi ama, bilmiyorum işte size sorayım dedim...

ne yapmalııyım ki? ya da ne olabilir?

Hanımlar, 28+6 dayım, ama belimde bir nokta var sancıyor diş sancısı gibi için için, dünden beri geçmedi, yattığım zaman hafifliyor gibi ama geçmiyor tam. Kasıklarımda öyle çok fazla değil ama, ara ara var. Süre tuttunuz mu derseniz, süreyle olan bir şey değil sanki, gelip giden değil yani, sürekli var, için için...
acaba yorgun olduğum için olabilir mi, dün misafirlerim vardı, çok yormadım kendimi ama, bilmiyorum işte size sorayım dedim...

ne yapmalııyım ki? ya da ne olabilir?

geçmiş olsun canım benm misafirn varmış ayakte durduğundan olmuştur benm genelde öyle oluyor özelliklede misafir geleceği zaman temizlik falan filan derken ondandır herhalde ama için rahatlıcaksa dr.una sorabilirsin

canım benimde çok sancılarım oluyordu 30 haftalık hamileyim özellikle ev işi yaptıgım zaman çok kıramplarım oluyor du dr la görüştük kontrol etdi herşey nrmal bu aylarda normal dedi vücut kendini yavas yavas doğuma hazırlıyormus ara ara kramplar olabilirmiş birde bol miktarda kalsium ve magnezyum almamız gerekiyormuş eger vücutda eksiklik varsa sancı ve kramplar daha çok şiddetli olurmus kendinide çok yorma tatlım allh sagsalim bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin :nazar:

Sağolun çok teşekkür ederim. Evet, dinlendikçe ağrı sancıların azaldığını gördüm. Yorulmamamız gerekiyor : )

Back
X