28 Ağustos da transfer olanlar

Umutayolculuk2025

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2025
58
27
3
34
Merhabalar kizlar ben almanyadan😇ben estradiol ve progesteron transferde önce kullanmistim transferden sonra devam ettim ama ekleme olarak progesteron fitil takiyorum yani ilaclar aslinda önceki le ayni. Benim yanliz su iki gündür asiri derece istah var ve sürekli uyuyorum bu normal degil yorgunluk bitkinlik var bende yarin işe başlayacağim nasil calişacağim bilemiyorum cünkü uyku ve halsizlik var bende.
- Transferi ben 28.08 da oldum. ❤️
Merak ettiğim bir konu daha var. Transfer günü de gün olarak sayiyormuyuz yani bugün benim transferinden sonra dörtuncu günmü oluyor yoksa ücüncü günmü? Ve en erken kacinci gün transfer günü dahil sayarak test ede bilirim sabirsizim da ondan 😅😁

Merhabalar kizlar ben almanyadan😇ben estradiol ve progesteron transferde önce kullanmistim transferden sonra devam ettim ama ekleme olarak progesteron fitil takiyorum yani ilaclar aslinda önceki le ayni. Benim yanliz su iki gündür asiri derece istah var ve sürekli uyuyorum bu normal degil yorgunluk bitkinlik var bende yarin işe başlayacağim nasil calişacağim bilemiyorum cünkü uyku ve halsizlik var bende.
- Transferi ben 28.08 da oldum. ❤️
Merak ettiğim bir konu daha var. Transfer günü de gün olarak sayiyormuyuz yani bugün benim transferinden sonra dörtuncu günmü oluyor yoksa ücüncü günmü? Ve en erken kacinci gün transfer günü dahil sayarak test ede bilirim sabirsizim da ondan 😅😁
Bende 25inde oldum transferi bugün 7. Günüm 12 gün sonra dedi bana cuma günü test günüm beklemedeyim

Durumun nedir benim kasik agrilarim ve bel agrilarim var sivilce de cikti benim adetime de üc gün kalmis takvime baktim. Bilemedim bu agrilaari cözemedim. 😕😞 bugün benim 5 ggünüm transfer günü haric
Bende ilk günden beri vardı canım kaşık ve bel ağrısı daha test yapmadım 9. Günüm yarın sabah yapacağım cumada test vericem inşallah sen test yaptın mı

Ben dün cok kötüydüm kasik agrilarim vardi ve ara da bir bel agrim var ama dün yeni bir belirtim oldu altan rahimden asaga ip gibi bisey cekiliyor affedersin sanki beni şişliyorlar o derece, o kötüydü😖 benim bugün transferden haric 6 günüm ne yalan söylim dayanamadim test yaptim cok cok sılık bir cizgi gördüm gibi ama emin değilim.

Ben dün cok kötüydüm kasik agrilarim vardi ve ara da bir bel agrim var ama dün yeni bir belirtim oldu altan rahimden asaga ip gibi bisey cekiliyor affedersin sanki beni şişliyorlar o derece, o kötüydü😖 benim bugün transferden haric 6 günüm ne yalan söylim dayanamadim test yaptim cok cok sılık bir cizgi gördüm gibi ama emin değilim.
Ya hadi inşallah sabah ilk idrarla yap o zaman daha net oluyor darısı bekleyen herkese

Kizlar bana yardimci olun bugün benim Transferimin 8 günü. Test yaptim sabah ilk 5 Dakka böyleydi ilk resimdeki ilk beş dakkadaydi. İkinci Resimde de 10 dakka sonra cikti anlamadim şimdi.

Eklentiler

• A014EE0C-3CC1-4667-B8C3-6DC3401C76B6.webp
    A014EE0C-3CC1-4667-B8C3-6DC3401C76B6.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 37
  • 60286273-C791-4A2B-85CB-286FC2987ECF.webp
    60286273-C791-4A2B-85CB-286FC2987ECF.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 29
Bu test ama on dakka sonra böyle cilti yanlişmi doğrumudur.Clearblue en iyi markadan almanyadan yaptim almanyada yaşiyorum. Bide endişeliyim dün akşamdan beri cok sık sık idrar birakiyorum wcde
Ozaman poztifiniz hayırlı olsun ben silik çizgiyi görüyorum test gününüz nezaman 🌸 idrara çok çıkma psikolojik olabilir

Ozaman poztifiniz hayırlı olsun ben silik çizgiyi görüyorum test gününüz nezaman 🌸 idrara çok çıkma psikolojik olabilir
Ama bu test de yaziyorki on dakka sonraki sonuc gecersiz diye ve on dakka sonra bu cizgi cikti🧐 Bende işden gelir gelmez şimdi bidaha test yaptim negatif. Acaba sabah yapilan ilk idrar farklimi?

Çizgi görünüyor inşallah vardır. Bence yarın tekrar test yap ya da kan ver canım zaten Pazar günü test günün yarın kesinleşir
Yarin ilk idrar da mi yapmaliyim? Bügün dediğim gibi ilk idrar da yaptim ilk on dakka da o cizgi cikmadi on dakka sonra ikinci cizgi cikti. Recete ye bakip okudum on dakka sonraki sonuc gecersiz diye şimdi bidaha test yaptim sonuc negatif. Acaba sabah idrar test farklimi bilemedim

Yarin ilk idrar da mi yapmaliyim? Bügün dediğim gibi ilk idrar da yaptim ilk on dakka da o cizgi cikmadi on dakka sonra ikinci cizgi cikti. Recete ye bakip okudum on dakka sonraki sonuc gecersiz diye şimdi bidaha test yaptim sonuc negatif. Acaba sabah idrar test farklimi bilemedim
Sabah ilk idrarla yapman daha iyi olur

Back
X