28 aylık bebeğimin gözü bozuk( hipermetropi ve astigmat)

hayell.

Ömür hayalleri beklemez..
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2010
2.338
4
158
Diğer
slm hanımlar 28 aylık kızımın gözü doğuştan numarı olaral doğmuş ilk şaşılık fark ettim doktora götürdük gözünün bozuk olduğunu söyledi çok üzüzldüm daha 9 aylıktı
hipermetropi ve astigmat olduğu söylendi gözlük verildi ama kızım takmıyo malesef 3 ayda bir kontürole gidiyoruz şimdilik amalıyatlık bir durumu yokmuş bu rahatsızlığı yaşayan varmı ?

Son düzenleme:
Bende varmış.Genetik gelmiş.Numaram 2.5 tu.Küçükken bende takmadım.İlk okulda taktım büyüdükçe numaram 1.25 e düştü.Kardeşimde de 3 yaşındayken götürdük doktor gözlük verdi taktı takmadı ama numarası düşüktü buu sene 8 yaşında gene gitti.Numarası daha da azalmış.Takmasa da olur dedi doktor

Bende varmış.Genetik gelmiş.Numaram 2.5 tu.Küçükken bende takmadım.İlk okulda taktım büyüdükçe numaram 1.25 e düştü.Kardeşimde de 3 yaşındayken götürdük doktor gözlük verdi taktı takmadı ama numarası düşüktü buu sene 8 yaşında gene gitti.Numarası daha da azalmış.Takmasa da olur dedi doktor

kaç yıldır gözlük takıyosun yani tamamen geçmiyecek mi acaba
benimde kızımın gözlük numarası 2 yada 2.5 numara acaba daha erken yaşlarda takılsa daha iyi mi sonuç alınır görme bozukluğu yok gibi herşeyi gayet iyi görüyor

9.5 aylık bebegimde göz kayması başlamıştı. dra gittik ve bizde de hipermetropi ve astigmat çıktı. bir gözü 3.25 diğeri ise 1.75miş. gözlük verdiler takıyoruz mecburen. merak ettiğim gerçekten düzelme olup olmadıgı.

9.5 aylık bebegimde göz kayması başlamıştı. dra gittik ve bizde de hipermetropi ve astigmat çıktı. bir gözü 3.25 diğeri ise 1.75miş. gözlük verdiler takıyoruz mecburen. merak ettiğim gerçekten düzelme olup olmadıgı.
Duzelme oldumu sizce

benim kızımda 25 aylık İstanbul kudret göz hastanesine gittik Op. Dr. Deniz Oygar BAYLANÇİÇEK muayene etti, doktordan korkan kızım hiç ağlamadan muayene oldu 2,75 numara gözlük kullanmaya başladık, bu hafta kontrole gideceğiz. çooook memnun kaldım hem doktordan hemde diğer çalışanlardan,

Back
X