28 ay derdini az buçuk konuşarak anlatacak bir zaman dilimi. Ne diyor mesela, korktuğunu mu dile getiriyor?
Ben tabii ki çocuğunuzu tanımam,uzman falan değilim , sadece kendi yorumumu söyleyeceğim. Eğer çocuğun yanında gelişigüzel TV izliyorsaniz,o odadayken bir filmde, dizide ya da haberde trafik kazasi goruntulerine Maruz kalmis olabilir. Kendince bir bagdastirma yapmıştır belki.
Ben de - tabii bu kadar küçük değildim ama- haberlerde bir okul baskını izlemistim,insanlar idrar içerek hayatta kaldigini anlatmışlardi. O haberden sonra bir süre okula gitmek istememiştim. Sanki okula gidersem baskın olur gibi geliyordu.
Hatta daha saçması, küçükken devamlı yutkunma tiki geliştirmiştim,3-4 yaşlarında falan. O zamanlar televizyonda boğaz köprüsü diye bir şey duymuştum ve nasıl bir bağlantı kurduysam oranın benim boğazım olduğunu düşünürdüm,boğazımin içinde o kuru yutkunma seslerinin boğazımdaki arabalardan çıktığına inandım uzun sure

yani çocukluk öyle bir şeydir ki çok saçma şeylerden çok saçma bağlantılar kurabilir, bunlardan fobi olusturup korkabilir. Bence böyle bir sebebe dayanıyor olabilir bu ani gelişen korkusu