28 Days Later

dids

f & d
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
6.481
22
358
44

imdb puanı : 7.5/10

Yapım : 2002, İngiltere / Hollanda / ABD

Tür : Gerilim / Korku

Yönetmen : Danny Boyle

Senaryo : Alex Garland

Oyuncular : Naomie Harris, Cillian Murphy, Brendan Gleeson, Christopher Eccleston, Megan Burns, Alex Palmer

Yapımcı : Andrew Macdonald

Görüntü Yönetmeni : Anthony Dod Mantle

Müzik : John Murphy

Süre : 1 saat, 53 dk.

ingiltere'de bir genetik araştırmalar ensitüsünde bilimadamları insan doğasındaki şiddeti ve öfkeyi önleyebilmek amacıyla bazı tehlikeli deneyler yapmış ve bunun sonucunda 'rage' adını verdikleri bir virüs geliştirmişlerdir.Ancak bu araştırmalarda denek olarak maymunların kullanıldığını öğrenen hayvan hakları koruyucusu bir grup eylemci,bilimadamlarının maymunlara zarar verdikleri gerekçesiyle kendi yöntemleriyle deneylerin yapıldığı binaya sızarak korunaklı kafeslerde tutulan ve bilimadamlarının 'rage' virüsü aşıladıkları maymunlardan birini serbest bırakırlar.Fakat serbest kalan maymun kafesten çıkar çıkmaz eylemcilerden birine saldırır ve olaylar içinden çıkılmaz bir hal alır.

Alıntıdır

süper bi filmdi:lepi:

heycanla izlemiştim ve acaip sürüklemişti...
izlemeye değer bi film

Son düzenleyen: Moderatör:
güzel bir filmdi bide '28 hafta sonra' çıktı onuda izleyin :)

merak ettiğim filmlerden ama korku filmleri biraz riskli oluyor beyeni çok göreceli oluyor, o yüzden çok beyenilen filmleri izlemeyede korkuyorum vaktim boşa gitmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…