28 günlük bebeğime doğduğundan beri mama veriyorum buda çok canımı sıkıyor tabi vermeden önce en az bi saat emziriyorum(ilk zamanlar 3_4 saat sürerdi) doktorda en fazla herbi gögüste 20 dakika kalsın dedi yetmiyo galiba ağlıyo mama verene kadar yatmıyor mamayı yiyip öyle yatıyor sütüm yetmiyor galibanapıcam ben bebeğim sadece emsin istiyorum 2 yada 3 saate uyanıyor
28 günlük bebeğime doğduğundan beri mama veriyorum buda çok canımı sıkıyor tabi vermeden önce en az bi saat emziriyorum(ilk zamanlar 3_4 saat sürerdi) doktorda en fazla herbi gögüste 20 dakika kalsın dedi yetmiyo galiba ağlıyo mama verene kadar yatmıyor mamayı yiyip öyle yatıyor sütüm yetmiyor galibanapıcam ben bebeğim sadece emsin istiyorum 2 yada 3 saate uyanıyor
bende28 günlük bebeğime doğduğundan beri mama veriyorum buda çok canımı sıkıyor tabi vermeden önce en az bi saat emziriyorum(ilk zamanlar 3_4 saat sürerdi) doktorda en fazla herbi gögüste 20 dakika kalsın dedi yetmiyo galiba ağlıyo mama verene kadar yatmıyor mamayı yiyip öyle yatıyor sütüm yetmiyor galibanapıcam ben bebeğim sadece emsin istiyorum 2 yada 3 saate uyanıyor
Bu zamanlarda 3 saatte bir uyanması çok normal.Daha çok küçük kaç saat uyuyacak kafayı vurup 6-7 saat uyuyamazki.Kaldı ki doktor en fazla 4 saat uyusun kaldır besle dedi hep.Daha yeni geceleri 5 saat uyuyabilir uyandırma dedi.Ben de bi ara yetmiyo diyo mama verdim o da haftada 2-3 kere ihtiyaç oldu.Ama zaten çok gazlı mama daha da zor hazmediliyo bir de kilo alımı iyi olunca sadece süt veriyorum.Erken doğduğu için zaten sağıp veriyodum.Şimdi de bazen emziriyorum bazen sağıp veriyorum.Emzirirken ne kadar süt geldiğini bilmenin imkanı yok.Tavsiyem sütünüzü sağıp kontrol etmeniz.Belki bebek doyuyodur başka bir sıkıntısı vardır.Benim bebeğim bir öğünde 100 cc içiyor.Meme emdiği zaman bazen 1 saat sonra uyanıyor bazen de 3 saat uyuyor.
Bir de humana still tee ve tahin helvası tavsiye ederim tabii ki günde 3 lt.su yanında.
evet uyuması normal onda sıkıntı yok dün acaba sütüm nekadrdır diye bi sağayım dedim en son emzirmeden 2 sat sonra sağdım 55cc çıktı buda çok az sabahta emzirdikten sonra sağdım bir tatlı kaşığı bile çıkmadı ben emzirdikten sonra 60 cc mama veriyorum uffff yaa canım ı çok sıkıyor kendimi suçlu hissediyorum bebeğime bakamıyorum iyi bi anne değilim diye
kuru kayısı ve kuru duttun bol şekerli hoşaf.nohutsuz fasulyesiz aşure içinde incir,kurudut,kayısı ne varsa pişirn,tahin helvası çok yiyin bol bol yiyin bolbol su için bakın sütünüz nasıl fışkııryo bi kaç ay kilo alırım diye üüzlmeyin ilk 6 ay emsinde sonra kiloları verirsiniz
birde sık sık emzirin emzirdikçe süt gelecektir psıkolojinizi hep sütüm bol diye düşünerek hareket edin göreceksinz bol bol sütünüz yetecek[/QU
Kuru kayısı kuru incir hoşafı,tahin helvası,meyve suları,ananas ve bol su içiyorum ama bi gögsümden çok az geliyor.Digeride idare eder.İnş. benim ve hepinizin sütleri fışkırarak gelir ve kaynanalar çenenelerini kaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?