28 haftalık bebeğimi kaybettim...

Diğer yavrularına ve sana Allah uzun, sağlıklı ömürler versin canım. Başın sağolsun ve geçmiş olsun...

Başka acı göstermesin Allah. Çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum. Üzülme kader kısmet böyleymiş Veren Allah alan Allah böyle düşün. Allah sizlere sağlık versin ömür versin

Hiç bir belirti yok muydu biliyor muyudun rahatsızlığı var mıydı? dr kontroluyle mi ortaya çıktı yoksa sen mi farkettin kalbinin durduğunu.. çok sordum kusura bakma yani ben de 23. haftamdayım. bir iki saat oynamasa tedirgin oluyorum bebek için. acaba bişey mi oldu diye.. Allah herkesin yavrusunu esirgesin.

Allah sabır versin
rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallahhhhhhh

çok sağol canım benim bu 3.cü bebeğimdi.2 tane evladım var.allah uzun ömürlü etsin.inş.sanada allah sabırlar versin bebeşini hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin:Saruboceq:

ne demek canım.burda birbirimizin destekcisiyiz..allah sanada sabır versin..ama en azından 2 evladın varmış teselli bulucak.rabbim onlara sağlık versin..umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalır bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın.:Saruboceq:opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar ben 28 haftalık kızımı kaybettim.senağlamasenağlamakontrole gittiğimde bebeğimin hayati fonksiyonlarının bittiğini söyledi dr.beni doğuma aldılar 2 gün sunısancı verdiler,3.gün akşam ölü doğum yaptım.çok kötüyüm alllah sabrımı bol verir inş:Saruboceq:.söylenecek sözün bittiği yerdeyim ne yazacağımı bilmiyorum.:1no2:benim gibi olanlar varmı aranızda.:teselli:allah kimseye yaşatmasın(amiiin):Saruboceq:

canım benim iana bana seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri ben de yaşadım. kızımı 24 haftalıkken kaybettim. 4 gün hastanede yattım. suni sancı falan. kızım ölü doğdu. üzerinden 4 ay geçti. biliyorum çok acı bir durum ama kendini bırakma canım. çabucak tpoarlanmaya bak. Allah bize birdaha böyle bir acı yaşatmasın. hiçkimseye yaşatmasın inşallah...

canım benim iana bana seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri ben de yaşadım. kızımı 24 haftalıkken kaybettim. 4 gün hastanede yattım. suni sancı falan. kızım ölü doğdu. üzerinden 4 ay geçti. biliyorum çok acı bir durum ama kendini bırakma canım. çabucak tpoarlanmaya bak. Allah bize birdaha böyle bir acı yaşatmasın. hiçkimseye yaşatmasın inşallah...

allah yardımcımız olsun.ne yapalım kader inş bidaha rabbim böyle acı yaşatmaz.elhamdülillah toparlandım ama acı dün gibi taze...senağlama

Canım , Allah sabır versin,çok zor bir durum , seni çok iyi anlıyorum...
Benim bebeğim de 37. haftada kalbi durduğu için sezeryanla alındı...5 ay sonra hamile kaldım ve 14 haftalık hamleyim şu an...Allah kimseye böyle bir acı yaşatmaz inşaallah...Kendini hazır hissettiğinde sağlıkla gelir bebişin inşaallah...

Melekcim, özelime gönderdiğin bilgileri aldım çok sağol, ama daha yeterince mesaj göndermediğim için sistem sana özelden cevap vermeme izin vermedi :(
inşallah Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder..
şimdilik hoşçakal, kendine ve bebişimize iyi bak

Son düzenleme:
Merhaba neden kaybetmiştiniz bebeği bir de zor oldu mu doğum şuan aynı durumdayım ve psikolojim çok kötü

Back
X