- 29 Mayıs 2024
- 2.401
- 633
- 38
- 36
- Konu Sahibi yagmurpapatya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkiside pek güvenilir markalar değil ama kesin yokta diyemeyiz. Beklenen regl tarihiniz ne zamanUmutlanmalimiyim artimed güven miyorum diğer marka bilmiyorum pek
1 gün var regliyeİkiside pek güvenilir markalar değil ama kesin yokta diyemeyiz. Beklenen regl tarihiniz ne zaman
Pek bişey yokmuş hamilelik olabilirsiniz yarın kan verin bence siz1 gün var regliye
Softec bende doğru gösterdi eczacı hiç şikayet yok demişti softec le ilgiliUmutlanmalimiyim artimed güven miyorum diğer marka bilmiyorum pek
Bilmiyorum daha önce yaptım da da silikti 28 Nisan'da ozmaan kan negatifti regl iligli hiç bir belirti yok lekenme sanci bir şey yok bakalım bekleyeceğizSoftec bende doğru gösterdi eczacı hiç şikayet yok demişti softec le ilgili
Ya o pek eczacı ile olacak iş değil bizim burada da sadece nimo days doctor satılıyor. Kadına sordum kaç kere şikayet yok asla falan dedi nimo için. Kipkirimizi çizgi çıkardı çat negatif geldi sonra. Buraya bir girdim allaa bir sürü yorum kötü diye.Softec bende doğru gösterdi eczacı hiç şikayet yok demişti softec le ilgili
Haklısın sattıkları ürünü iyi gösteriyorlar haliyleYa o pek eczacı ile olacak iş değil bizim burada da sadece nimo days doctor satılıyor. Kadına sordum kaç kere şikayet yok asla falan dedi nimo için. Kipkirimizi çizgi çıkardı çat negatif geldi sonra. Buraya bir girdim allaa bir sürü yorum kötü diye.
Yarı yarıya şans işte sen hamile olduğun için sana öyle denk gelmiş ben olmama rağmen öyle denk gelmiş![]()
Aynen öyle bu tarz bir muhabbet geçti eczasiyla aramızda bende valla ben şikayetçiyim diye çektiğim testleri gösterim sonra awox getirmeye başladıHaklısın sattıkları ürünü iyi gösteriyorlar haliyle![]()
Valla doğru diyorsunuz kızlar en iyisinde bile hata var bu arada regl olmadım daha 1 saat kadar önce sol kasığımda batma oldu ilk kez halen sancı ağrı yok normalde 2 3 gün öncesi başlar 1 2 gün öncesi lekenmem olur beklemeye devamAynen öyle bu tarz bir muhabbet geçti eczasiyla aramızda bende valla ben şikayetçiyim diye çektiğim testleri gösterim sonra awox getirmeye başladı![]()
İstersen yarın kan ver sen yaValla doğru diyorsunuz kızlar en iyisinde bile hata var bu arada regl olmadım daha 1 saat kadar önce sol kasığımda batma oldu ilk kez halen sancı ağrı yok normalde 2 3 gün öncesi başlar 1 2 gün öncesi lekenmem olur beklemeye devam
Biraz daha bekleyeceğim olmadım daha regli 3 4 gün nadir de olsa 2 gün gecikme yaşadım zamanlarda olduİstersen yarın kan ver sen ya
Bu süreçte zaten bütün sistem şaşıyor 10 gün geciktiğim bir hafta erken olduğum oldu. Sen için nasıl rahat edecekse öyle yapBiraz daha bekleyeceğim olmadım daha regli 3 4 gün nadir de olsa 2 gün gecikme yaşadım zamanlarda oldu
Eşim 5 gün gecikme olursa kan veririz dedi bekliyorum bende sancı yok ama böyle şişlik gibi basınç var sol kasığımda kramp tarzı batma bakalım ikk gebeliğim de sancım vardı çok bu farklı bilemedimBu süreçte zaten bütün sistem şaşıyor 10 gün geciktiğim bir hafta erken olduğum oldu. Sen için nasıl rahat edecekse öyle yap
Genelde ilk hamilelikle diğerine belirtileri aynı olmaz derler ama tabi bu kesin bir kanı değil haliyle. İnşallah güzel haberler alırsınız bizide haberdar edersinizEşim 5 gün gecikme olursa kan veririz dedi bekliyorum bende sancı yok ama böyle şişlik gibi basınç var sol kasığımda kramp tarzı batma bakalım ikk gebeliğim de sancım vardı çok bu farklı bilemedim
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin tabi ederimGenelde ilk hamilelikle diğerine belirtileri aynı olmaz derler ama tabi bu kesin bir kanı değil haliyle. İnşallah güzel haberler alırsınız bizide haberdar edersiniz
Kahverengi akıntı geldi adet oluyorumİnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin tabi ederim
Olsun yeni bir sayfa açılıyor öyle düşünün önümüzdeki ay güzel haberi alırsınız inşallahKahverengi akıntı geldi adet oluyorum
Akışına bıraktım artıkOlsun yeni bir sayfa açılıyor öyle düşünün önümüzdeki ay güzel haberi alırsınız inşallah
3 aydır deniyoruz bu ay ovülasyon ile takip ettim olmaz ise şayet bende salacağım çünkü yorucu bir süreçAkışına bıraktım artık