28 Nisan'da kan testim negatifti gebelik testim silikti şimdi tekrar test yaptım kasette de cikti ama artimed erken gebelik sofhtec

yagmurpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2024
2.401
633
38
36
Umutlanmalimiyim artimed güven miyorum diğer marka bilmiyorum pek

Eklentiler

• 1000000203.webp
    1000000203.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 64
  • 1000000204.webp
    1000000204.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 62
  • 1000000202.webp
    1000000202.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 63
Softec bende doğru gösterdi eczacı hiç şikayet yok demişti softec le ilgili
Ya o pek eczacı ile olacak iş değil bizim burada da sadece nimo days doctor satılıyor. Kadına sordum kaç kere şikayet yok asla falan dedi nimo için. Kipkirimizi çizgi çıkardı çat negatif geldi sonra. Buraya bir girdim allaa bir sürü yorum kötü diye.
Yarı yarıya şans işte sen hamile olduğun için sana öyle denk gelmiş ben olmama rağmen öyle denk gelmiş 😂

Ya o pek eczacı ile olacak iş değil bizim burada da sadece nimo days doctor satılıyor. Kadına sordum kaç kere şikayet yok asla falan dedi nimo için. Kipkirimizi çizgi çıkardı çat negatif geldi sonra. Buraya bir girdim allaa bir sürü yorum kötü diye.
Yarı yarıya şans işte sen hamile olduğun için sana öyle denk gelmiş ben olmama rağmen öyle denk gelmiş 😂
Haklısın sattıkları ürünü iyi gösteriyorlar haliyle 🫠

Aynen öyle bu tarz bir muhabbet geçti eczasiyla aramızda bende valla ben şikayetçiyim diye çektiğim testleri gösterim sonra awox getirmeye başladı 😂
Valla doğru diyorsunuz kızlar en iyisinde bile hata var bu arada regl olmadım daha 1 saat kadar önce sol kasığımda batma oldu ilk kez halen sancı ağrı yok normalde 2 3 gün öncesi başlar 1 2 gün öncesi lekenmem olur beklemeye devam

Bu süreçte zaten bütün sistem şaşıyor 10 gün geciktiğim bir hafta erken olduğum oldu. Sen için nasıl rahat edecekse öyle yap
Eşim 5 gün gecikme olursa kan veririz dedi bekliyorum bende sancı yok ama böyle şişlik gibi basınç var sol kasığımda kramp tarzı batma bakalım ikk gebeliğim de sancım vardı çok bu farklı bilemedim

Eşim 5 gün gecikme olursa kan veririz dedi bekliyorum bende sancı yok ama böyle şişlik gibi basınç var sol kasığımda kramp tarzı batma bakalım ikk gebeliğim de sancım vardı çok bu farklı bilemedim
Genelde ilk hamilelikle diğerine belirtileri aynı olmaz derler ama tabi bu kesin bir kanı değil haliyle. İnşallah güzel haberler alırsınız bizide haberdar edersiniz

Back
X