28 ŞUBAT DEMEK... N. Bengisu Karaca

Partizan değilim sadece seçme hakkiki kullaniyorum. Ve evet ayni seylerin yasanmasinsan korktuğum için secimimi bu yönde yapıyorum. Buna bencillik diyebilirsiniz hak veririm.

Mesela chpyi sevmeyip akpden kurtulmak için chpye oy verenler var ya bunu öyle düşün.

Ben gayet samimiyim. Ama buna seni inandirmak zorunda değilim

Her zaman öyle ya, akp karsiti kesinlike chp'li olur,.. gülerim vallahi.

Boldladigim seyide yalnis buluyorum. Sirf bundan dolayi chp yillardir uyukuya dalmis bir partidir. Af edersin bir mok yaptiklari yok. Hos akp ahtopot gibi heryeri sarmis artik, zaten birsey yapacaklarsa artik çok fazla geç kalinmis ve yapilcak birsey kalmadi. Bu iktidara karsi mühalefet yapilmak istenilse bile, yapilamaz artik.

Partizan degilsin fakat halen ak partiyi hem savunup, hem oy veriyorsun. Partizan olmak ne oluyor o zaman allasen?

Ayrica yaptigina bencillik degil, vicdansizlik diyorum. Ayni seylerin yasamasindan korkuyorsun, peki hepimiz zaten ayni seyleri yasiyoruz su an. 14 yasindaki çoçuk öldü, adi terrorist öldü. Ali ismail Korkmaz, döve döve öldu. bunlar olunca vicdansiz bir basbakan havai fisek atiyordu. Basörtü felan konusuyorsun da, madem müslümansin, kul hakkini yemek üzerine kuranda ne yaziyor oku bakalim. Fakir fukara varken, 500 miyon dollarlik saray yapiyorlar, 1 trilyon elektrik parasi veriliyor. Kabatasta, camide içki içtiler yalanlar ile dolaniyor senin oy verdigin parti. Burda senin basörtünü elden aldilar diye isyan ediyorsun da, senin dini kullanlara, kull hakini yiyenlere oy veriyorsun.

Sonrada gelip "ben o ayni seyleri yasamak istemiyorum" palavralara ile gelme lütfen. Basklara yasattigin sürece ve bilerek yasattigin sürece, eger 20 yil sonra intikam alinacaksa, sizlere karsi alinsin isterim evet.

Yalan degil gecen secim akp ye oy verdim 28 subat sureci tekrar yasanir akp duserse diye kicogu insan bu nedenle akp ye vermek zzorunda kaldi su an akp den uzaklasmam ise pkk ya cok taviz verdigi ve bop esbaskani oldugunu itiraf ettigini duymamdan dolayi
birseyleri gorupde vazgecen dogruyu yanlısı goren insanların olması guzel bende chpye oy veririm oldum olası ama artık oyum gitmez insanlar koru korune baglılar yanlısı soyluyorsun olsun ama bunu yaptı diyebiliyor ben buna inananamıyorum ya

bugün birileri 28 şubatın intikamı için ohh olsun diyo. yarında bizler bugünler için diycez. hiç bişey sonsuz değildir bunu unutmasın yeni türkiyeliler.
28 şubat tam olarak böyle bi sürec de değildr ayrıca

Back
X