28 Weeks Later

dids

f & d
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
6.481
22
358
44
28-Hafta-Sonra.jpg

imdb puanı : 7.1/10

Yapım : 2007, ABD / İngiltere / İspanya

Tür : Bilim Kurgu / Dram / Gerilim / Korku

Yönetmen : Juan Carlos Fresnadillo

Senaryo : Juan Carlos Fresnadillo, Rowan Joffe

Oyuncular : Idris Elba, Catherine McCormack, Robert Carlyle, Amanda Walker, Shahid Ahmed, Garfield Morgan, Harold Perrineau Jr., Matt Reeves, Jeremy Renner, Emily Beecham, Stewart Alexander, Imogen Poots, Tristan Tait, Philip Bulcock, Simon Delaney, Mackintosh Muggleton, Beans El-balawi, Meghan Popiel, Roderic Culver, Karen Meagher, Kish Sharma, Jane Thorne, Drew Rhys-williams, Sarah Finigan, William Meredith, Chris Ryman

Yapımcı : Danny Boyle, Bernard Bellew

Görüntü Yönetmeni : Enrique Chediak

Müzik : John Murphy

Süre : 1 saat, 39 dk.

Rage virüsünün Britanya adalarına yayılmasından altı ay sonra, Amerika ordusu düzeni yeniden sağlamış ve karantina altındaki bölgelere insanları tekrar yerleştirmeye başlamıştır. Ülke tekrar inşa edilirken, yurtlarına geri dönen bir mülteci aile tekrar bir araya gelmenin sevinci içindedir. Fakat içlerinden birisi korkunç bir sır saklamaktadır: içlerinden birisi Rage virüsü taşıyıcısıdır.

Alıntıdır

süper bir filmdi çoğu sahnelerine gözlerimi kapatım koltuğun üzerine tırmanarak baktım. çok başarılıydı .:lepi:

ama adamın karısını bırakıp gitmesi bende adama karşı bir öfke uyandırdı. vede sonunda layığını buldu. değişik bir hikayesi var ilkini izleyemedim aam en kısa zamanda izleyeceğim,:1closedeyes:
ama ben asıl 3. seriyi merak ediyorum aklımda soru işaretleri kaldı.çocuk ablasına geçirdimi virüsü ve naıl geçirdi.sabırsızlıkla bekliyorum!!!...delikafadulden-tatlicadiarzu-

ama ben asıl 3. seriyi merak ediyorum aklımda soru işaretleri kaldı.çocuk ablasına geçirdimi virüsü ve naıl geçirdi.sabırsızlıkla bekliyorum!!!...delikafadulden-tatlicadiarzu-

Üçüncüsümü çekiliyormuş :kedi: Aşkolsun bana hiç haber vermediler :dilcikar: naniknanik

Back
X