- 11 Mayıs 2009
- 3.730
- 5.503
- 158
28 yasındayım,evlıyım,2yasında bır kız cocugum var allahıma cok sukur.. 3 senelık evlıyım hala annem yemegıme temızlıgıme gyımıme evımın gderıne karısmaya yer arar.. hıc bı zaman takdır edılmedım, övülmedım, yaptıgım hıc bıseyı begenmedı.. hedıye aldım ucuz dedı, tesekkur aldım taktır neden almadın dedı, myo okudum fakulte dedı. tamam ıyıylıgımız ıcın ama sevgı nerde.. lıseye kadar dayak yedım.. halada laflarıyla döver. hıc dusunmes kızım uzulurmu acı cekermı el oglunda nereye kadar oglan dayanacak bana dıye.. ve esım askere gdecek 1ay sonra.. az once aradı daha evıme gelmıcenı tlf acmayacagını soyledı ne yapayım ben nee:sinifsinif:
konusmayı dene demeyın mılyonlarca kez konustum. hatta ünv. deyken benı dovdu ve o yasta dayak yemek zoruma gttı. ona zarar vermemek ııcn duvara vurdum elımde 4 yerınden kırık olustu:çok üzgünüm:
off babbamla aramın ıı olmasını kıskandı daha ne yapayım bılmıyorumkıı:sm_confused:
konusmayı dene demeyın mılyonlarca kez konustum. hatta ünv. deyken benı dovdu ve o yasta dayak yemek zoruma gttı. ona zarar vermemek ııcn duvara vurdum elımde 4 yerınden kırık olustu:çok üzgünüm:
off babbamla aramın ıı olmasını kıskandı daha ne yapayım bılmıyorumkıı:sm_confused:
Son düzenleyen: Moderatör: