28hafta ikiz gebelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kimsi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kimsi

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2013
12
0
6
35
Konya
Kızlar birşeyine sormak ıstıyorum gecen gün SSK hastanesıne gıttım doktor bana neyap ne et bu ayı atlatmaya bak yat dınlen derdi çok fazla bılgılendırmedı korktuk erken dogum mu olucak dıe bugün özel hastaneye gıttık ve doktor korkma dedı skıntı yok dedı ama bası asagıdaymıs kasılma olursa haberleselım gece gündüz dedı anlamadım bebeklerım erken dogabılır mı erken dogum yapan varmı nasıl anlayabılırım dogum olup olmadıgını

doktoru dinle gerçekten çok kritik bir hafta ikiz gebelik için banada aynı şeyleri söyledi doktorum ama dinlemedim iyiydim çünkü cmtesi işten ayrıldım pazar doğum yaptım 30 haftalık ani oldu direk suyum geldi....ne olursun yat dinlen ve celeston ciğer geliştirici iğnelerini ol... başından geçen yaşayan biri olarak söylüyorum bunu.......
Kızlar birşeyine sormak ıstıyorum gecen gün SSK hastanesıne gıttım doktor bana neyap ne et bu ayı atlatmaya bak yat dınlen derdi çok fazla bılgılendırmedı korktuk erken dogum mu olucak dıe bugün özel hastaneye gıttık ve doktor korkma dedı skıntı yok dedı ama bası asagıdaymıs kasılma olursa haberleselım gece gündüz dedı anlamadım bebeklerım erken dogabılır mı erken dogum yapan varmı nasıl anlayabılırım dogum olup olmadıgını

bn 28+6 da doğrdum o yüzden dikkat et bu ay 1 yaşında olcaklar

Back
X