29+2 de erken doğum yaptım.

muzyyyy

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2024
20
1
6
33
Merhaba. Bebeğim 29+2 gününde erken doğdu. 9 gündür küvözde. Solunum problemi yok şükür. Fakat çok fazla kusması var. Kusma olduğu için de kilo alamıyor tersine veriyor. 1450 g doğan bebeğim bugün 1250 grama düştü. Doktor bağırsakların anne sütünü tolere edemediğini söylüyor. Sürekli lavman yapıyorlar dışkılayabilmesi için. Psikolojim alt üst. Bu süreç nasıl ilerleyecek ne kadar sürecek, sağlıklı şekilde tamamlayabilecek miyiz diye sürekli düşünüyorum. Benimle benzer durumları yaşayanlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız lütfen. Umuda ihtiyacım var

Sürecini bilmiyorum rabbim şifa versin, sana bağışlasın bebisini, dualarım sizinle demek için geldim, iyi olacak, çok iyi olacak

Kardeşimin bebeğide 28 haftalık doğdu sizin bebişle aynı sorunları vardı ve doğduğunda 900 gram falandı hiç üzülmeyin hepsi geçer iyileşecek inşallah şuan bizimki 3 yaşında yerinde duramıyor gayet sağlıklı sizde moralinizi yüksek tutun sizin enerjinizi hisseder sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Umarım. Doktor bu bağırsak durumunun bazen ameliyata kadar gittiğini söyledi. İçimde çok korkular var. Sizde de kusma durumları mı vardı acaba?

Merhaba erken doğan bebekler küvezde ilk hafta kilo veriyor daha sonra almaya başlıyor benimde iki bebeğim küvezde kaldı serum takılı oluyor zaten allahın izniyle birkaç haftaya düzelecektir

Benm ikizlerim 31+5 te doğdular. 1880 ve 1540 grm.Kızım 1 haftada 1250 grama düştü.3 gün entübe edildi.10.gün kilo almaya başladı. 27 gün küvezde yattılar.Oğlum kansızlık çekti,kan nakli oldu.kızım 2 oğlum 2,5 kilo iken taburcu oldular.5 ay oldu doğum olalı.Şuan gayet iyiler kilolarıda yerinde.Zor bir süreç ama toparlanacak ve herşey yoluna girecek.

Doğum kilosu maşallah iyiymiş. Zaten zamanında doğan bebekler bile ilk zamanlar kilo veriyor. 10 15 gün sonra doğum kilolarına gelmesi lazım deniliyor. Sizinki erken doğum kilo kaybetmesine çok takılmayın. İnşallah yakında kilo alımı başlar. Solunumu iyiymiş korkmayın emin ellerde çok iyi bakiliyordur. Dua edin bol bol

Umut oldunuz. Umarım ben de güzel günlere kavuşurum. Allah bağışlasın miniklerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…