Kardeşimin bebeğide 28 haftalık doğdu sizin bebişle aynı sorunları vardı ve doğduğunda 900 gram falandı hiç üzülmeyin hepsi geçer iyileşecek inşallah şuan bizimki 3 yaşında yerinde duramıyor gayet sağlıklı sizde moralinizi yüksek tutun sizin enerjinizi hisseder sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahMerhaba. Bebeğim 29+2 gününde erken doğdu. 9 gündür küvözde. Solunum problemi yok şükür. Fakat çok fazla kusması var. Kusma olduğu için de kilo alamıyor tersine veriyor. 1450 g doğan bebeğim bugün 1250 grama düştü. Doktor bağırsakların anne sütünü tolere edemediğini söylüyor. Sürekli lavman yapıyorlar dışkılayabilmesi için. Psikolojim alt üst. Bu süreç nasıl ilerleyecek ne kadar sürecek, sağlıklı şekilde tamamlayabilecek miyiz diye sürekli düşünüyorum. Benimle benzer durumları yaşayanlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız lütfen. Umuda ihtiyacım var
Teşekkür ederim, inşallahSürecini bilmiyorum rabbim şifa versin, sana bağışlasın bebisini, dualarım sizinle demek için geldim, iyi olacak, çok iyi olacak
Umarım. Doktor bu bağırsak durumunun bazen ameliyata kadar gittiğini söyledi. İçimde çok korkular var. Sizde de kusma durumları mı vardı acaba?Kardeşimin bebeğide 28 haftalık doğdu sizin bebişle aynı sorunları vardı ve doğduğunda 900 gram falandı hiç üzülmeyin hepsi geçer iyileşecek inşallah şuan bizimki 3 yaşında yerinde duramıyor gayet sağlıklı sizde moralinizi yüksek tutun sizin enerjinizi hisseder sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Hiç bilmiyorum. Her şey yolunda giderken birden kanama yaşadım. 4 gün sonra da suyum geldi. Neden erken doğurduğum bilinmiyorNeden erken doğum yaptınız peki
Çok çok geçmiş olsunHiç bilmiyorum. Her şey yolunda giderken birden kanama yaşadım. 4 gün sonra da suyum geldi. Neden erken doğurduğum bilinmiyor
Benm ikizlerim 31+5 te doğdular. 1880 ve 1540 grm.Kızım 1 haftada 1250 grama düştü.3 gün entübe edildi.10.gün kilo almaya başladı. 27 gün küvezde yattılar.Oğlum kansızlık çekti,kan nakli oldu.kızım 2 oğlum 2,5 kilo iken taburcu oldular.5 ay oldu doğum olalı.Şuan gayet iyiler kilolarıda yerinde.Zor bir süreç ama toparlanacak ve herşey yoluna girecek.Merhaba. Bebeğim 29+2 gününde erken doğdu. 9 gündür küvözde. Solunum problemi yok şükür. Fakat çok fazla kusması var. Kusma olduğu için de kilo alamıyor tersine veriyor. 1450 g doğan bebeğim bugün 1250 grama düştü. Doktor bağırsakların anne sütünü tolere edemediğini söylüyor. Sürekli lavman yapıyorlar dışkılayabilmesi için. Psikolojim alt üst. Bu süreç nasıl ilerleyecek ne kadar sürecek, sağlıklı şekilde tamamlayabilecek miyiz diye sürekli düşünüyorum. Benimle benzer durumları yaşayanlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız lütfen. Umuda ihtiyacım var
Umut oldunuz. Umarım ben de güzel günlere kavuşurum. Allah bağışlasın minikleriniziBenm ikizlerim 31+5 te doğdular. 1880 ve 1540 grm.Kızım 1 haftada 1250 grama düştü.3 gün entübe edildi.10.gün kilo almaya başladı. 27 gün küvezde yattılar.Oğlum kansızlık çekti,kan nakli oldu.kızım 2 oğlum 2,5 kilo iken taburcu oldular.5 ay oldu doğum olalı.Şuan gayet iyiler kilolarıda yerinde.Zor bir süreç ama toparlanacak ve herşey yoluna girecek.
Amin.inşallah sizde tez zamanda sağlıkla kavuşursunuzUmut oldunuz. Umarım ben de güzel günlere kavuşurum. Allah bağışlasın miniklerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?