29. Haftada kanama ve erken doğum riski lütfen cevap

muzyyyy

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2024
26
2
6
34
Merhaba. 29. Haftamdayım. 1 hafta önce pembe bir akıntım oldu. Sonra kahverengiye döndü. Gittiğim doktorun alttan muayenesi sonrası da adet kanaması gibi kanamaya dönen bir sorunum var. 4 gündür hastanede yatıyorum. Bir sürü ilaca rağmen hala kanama ya da lekelenme şeklinde devam ediyor. Bebek henüz 1200 gram. Açılmam ya da sancım yok suyumun da iyi olduğunu söylüyorlar ama rahim ağzım 23 mm çıktı. Benim durumumu yaşayanlarınız var mı, erken doğum yapmak istemiyorum bebeğim daha çok küçük. Tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız lütfen

Bu süreçte bol bol dinlenmen. Ve bebeğe kilo aldırici şeyler yemek. Maşallah kilosu iyiymiş. Ama olası erken dgm olursada kilosu be kadar fazla olursa o kadar iyi. Sanci açılma olmaması iyi birsey. Ama rahim ağzı kisalmis. Dr ne diyor.

dinlenin bol bol. yapılacak baska bir sey yok. gerisini için zaten doktorlar önlem alıyordur

Doktorlar da yorum yapmıyorlar. İlaç verip bekletiyorlar sadece. Özel hastanede kalıyorum maddi manevi yıprandık. Tam geçti diyorum tekrar kanamam başlıyor. Bu şekilde 34-36. Haftaları görebilir miyim onu takıyorum kafaya. Var mı acaba benim durumumu yaşayan?

31. Haftada rahim ağzı kısalması yaşadım son 8 hafta yattım sadece wc yemek için kısa süreli kalkıyordum. Benim de sancım açılmam olmamıştı şükür ama rahim ağzı 2nin altındaydı. Çok şükür 38+3 te normal doğurdum. Bu gebelikte bir problem yaşamadım.
Bol istirahat. Ayakta kalmayın inş sağlıkla zamanında kavuşursunuz

Bu arada plasenta previa varsa kanama olabilir. Gittiğiniz doktor neden alttan muayene etti açılma var mı diye bakmak için mi?

Bu arada plasenta previa varsa kanama olabilir. Gittiğiniz doktor neden alttan muayene etti açılma var mı diye bakmak için mi?
Evet açılma var mı diye kontrol etti. Teşekkür ederim umarım ben de sağ Salim atlatırım fakat kanamam durmuyor ve beni endişelendiriyor. Kanamanız olmuş muydu sizin de?

Evet açılma var mı diye kontrol etti. Teşekkür ederim umarım ben de sağ Salim atlatırım fakat kanamam durmuyor ve beni endişelendiriyor. Kanamanız olmuş muydu sizin de?
Evet olmuştu bir buçuk gün sürmüştü. Nişan gelmişti birde. Ama çok şükür bekledi 2ay. Hiçç kalkmadım neredeyse yer çekimi ağırlık yapıyor çünkü. Doktor tembihledi.
Dualarım sizinle

Merhaba, ben ikizlere hamileyim 25inci haftada apar topar hastaneye kaldırıldım rahim ağzı 11mm e düşmüş şuan 31 haftalık olduk çok şükür hala hastanedeyim sürekli yatış, umarım bende bi kaç hafta daha tutabilirim bebişlerimi yoksa nicu'ye alınacak bebişlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…