- Konu Sahibi dev_katana
cuma 30. haftaya giricez fakat gün içinde aralıklarla bebeğim aşağıya fazla baskı uyguluyor.normal bir durum mu merak etmeye başladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cuma 30. haftaya giricez fakat gün içinde aralıklarla bebeğim aşağıya fazla baskı uyguluyor.normal bir durum mu merak etmeye başladım
bir de arada sırada bir tarafta toplanıyor,yumruk gibi çıkıyor bir tarafları:) sabah kalktığımda bir tarafıma uzun süre yattıysam oraya toplanıyor sizlerde de oluyor mu bu gibi şeyler?
merak ettim . bir tarafta toplanıyor derken ? benim solda bacaklar-popo yumruk yapıyor-sağda da kafa ve eller toplanıyor. bunun gibi mi ? gün içinde bolca hareket ediyor değil mi?
yani sağıma veya soluma uzun süre yattığımda o tarafta n çıkıcak gibi oluyo o kısım sertleşiyo:) tabi gün içinde hareketliyiz maşallah yoksa bu kadar sakin durabilir miydim