29 haftalık bebek hareketleri

ckrl

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2023
354
69
18
25
Kızlar 29 haftalık olduk hala benek hareketlerini az hissediyorum baştan beridir böyle doktora gidiyorum sorun yok diyor ama tedirgin oluyorum bişey yoktur değil mi herkes dışardan hissediyor ben günde 2 defa falan anca hissediyorum

Ben 23e giricem , hala çok çok az dediğiniz gibi ama daha çok küçük, haraket edince şükür diyorum az bile olsa. Siz de tedirgin olmayıj bosuna

Ben 23e giricem , hala çok çok az dediğiniz gibi ama daha çok küçük, haraket edince şükür diyorum az bile olsa. Siz de tedirgin olmayıj bosuna
29 haftada herkes dışardan belli oluyor diyor benimki çok az hareket ediyor moralim çok bozuluyor

29 haftada herkes dışardan belli oluyor diyor benimki çok az hareket ediyor moralim çok bozuluyor
Ya kendinizi başkalarıyla kendinizi kıyaslamayın her bebek her hamilelik kendine özel

bazıları öyledir ya. bana da öyle bir anlatılıyordu ki yok kaburgama vurdu, yok öyle bir tekme attı ki nefesim kesildi vs vs.

benim bebeğim hep sakindi karnımda. gğnün belirli saatlerinde hareketlenirdi. onlar da minik hareketler. yorgunsam eğer hiç hareket etmezdi. hareket halindeysem eğer yine hareket etmezdi.

30.haftadan sonra güçlü hareletleri arttı ama yine gğnün belirli saatlerinde. bir de ben habire dürtüyordum ama hıçkırığını dahi hissetmeye başlamıştım 30dan sonra.

ben doktoruma sorduğumda bana hareket sayısı değil, güçlü hareket önemli demişti. sana hissettirmeli hareketlerini demişti. o yüzden ben de saldım. cünkü benim de cok psikolojimi bozuyordu bu konu millet öyle anlatınca.

Fazla kilonuz var ise belki ondandır veya sakin bi bebistir doktor sorun görmüyorsa sıkıntı edip stres yaratmayın kendinize

Ben kg bağlıyorum ikiz gebelikte geçirdim şuan 30 haftadayim 20 haftadan bu yana hareketleri çok aktif hisediyorum son zamanlarda gece uykularımı bile kaybettim 49 kg hamile kaldım şuan 58 kg ikiz gebelikte bile böyle hissetmemiştim hareketlerini ozaman 65 kg gebe kalmıştım ama her gebelik kendine özgü bence korkulacak bişey olmadigini düşünüyorum Doktorunuzda herşeyin yolunda olduğunu söylemiş zaten

Gerçekten öyle ya piskolojim bozuldu sorun mu var diye acaba

Hamilelik sürecinde herşeyi kafaya takıyorum ya

Aman bırakın sakin olsunlar bebeleriniz . Benimkiler beni uyutmuyor da ne oluyor

Bebeğin suyu fazla ise hareketkerini az hissedersiniz normalmi suyu

Gerçekten öyle ya piskolojim bozuldu sorun mu var diye acaba
hiç takmayın valla. neler anlatılıyor ama ben de yasamadım dediğim gibi. sabah ilk uyandığımda bir de aksam yemeğinden sonra hareketlenirdi bir 5-10 dk düsünün doğuma kadar ultrasonda görebildiğimiz tek hareket 34.haftada emme hareketiydi

gayet de sağlıklı ilerledi gebeliğim. bebeğim de sağlıklı doğdu. simdi kuduruk gibi hiç durmuyor eli ayağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…