• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

29 haftalık gebelikte yeşil akıntı☹️

ipek prenses

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2024
409
64
18
25
29 haftalık gebeyim 2 gündür yeşil akıntıya rastladım.En son idrar testim temiz çıkmıştı birkaç gün önce de kontrolüm vardı ultrasonla baktı herşey normal.Acaba bu akıntı tehlikeli mi moralim bozuldu🥹🥹

29 haftalık gebeyim 2 gündür yeşil akıntıya rastladım.En son idrar testim temiz çıkmıştı birkaç gün önce de kontrolüm vardı ultrasonla baktı herşey normal.Acaba bu akıntı tehlikeli mi moralim bozuldu🥹🥹
Mantar enfeksiyonu olabilir doktorunuza söyleyin fitille geçiyor

Yeşil akıntı enfeksiyondur mutlaka tekrar tahlil verin ve tedavi başlansın. Şuan bir şey olmaz ama tedavi edilmesi gerekiyor

Hsmilelğim boyunca 2-3 kez oldum fitil kullanmadan geçmedi doktorum zalain fitil vermişti her olduğumda onunla geçti
Hamilelikte bu fitillerin herhangi bi yan etkisi olmuyor di mi ?
Bende idrar yolu enfeksiyonu başlangıcı varda tek kullanımlık şeyler verdi o da bence ile yaramadı . Bakalım bi test verdim yine ama görcez. Belki bana da fitil verebilir 20. Haftadayım

Hamilelikte bu fitillerin herhangi bi yan etkisi olmuyor di mi ?
Bende idrar yolu enfeksiyonu başlangıcı varda tek kullanımlık şeyler verdi o da bence ile yaramadı . Bakalım bi test verdim yine ama görcez. Belki bana da fitil verebilir 20. Haftadayım
Bende olmadı zaten olsa doktorunuz vermez

Back
X