- 24 Mart 2020
- 425
- 126
- 53
- 27
- Konu Sahibi Serinyer44
Kasıklarım ağrıyor yürüyünce adet olucakmisimm gibi bı hissiyat var benim gibi bu durumu yaşayan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üşütmüş olma ihtimaliniz varmı? Belki soğuk almışsınızdırKasıklarım ağrıyor yürüyünce adet olucakmisimm gibi bı hissiyat var benim gibi bu durumu yaşayan varmı
Gecen sefer gene bu durumu yaşadım baktirdim bişey çıkmadı doğuma da az kaldıYaaa doktora söyleyin size kültür yapsın. İltihaplanma olabilir. Sistit felan olabilir. Normalde tuvalet yaparken sızlama olur derler ama bende de sürekli kasık sancısı vardı. Kültür şüpheli çıktı. Vajinal sıvı aldı doktor ikinci testte doğrulandı. Hemen yaptırın çünkü antibiyotik kullanmak gerekebiliypr ve doğuma yakın kullanılmıyor diye biliyorum.
Hiç bilmiyorum erken doğum yapmaktan korkuyroum sadeceÜşğtmüş
Üşütmüş olma ihtimaliniz varmı? Belki soğuk almışsınızdır
Sadece kültür mü baktılarGecen sefer gene bu durumu yaşadım baktirdim bişey çıkmadı doğuma da az kaldı
Evet bide alttan muayene ettilerSadece kültür mü baktılar
Sürüntü örneği alıp laba gönderdiler miEvet bide alttan muayene ettiler
Herneyse giremem belki uzun süre yazayım arkadaşım. benim kültürde net çıkmadı. Ağrılarım devam edince doktor hem smear hem de sürüntü aldı. Zaten kültürün sonuçlarında da sürüntü gönderilirse daha net anlaşılır diye çıktı. Sonrasında o testle dirençli bakterilere rastlandı. Bir tanesi suyun erken gelmesine sebep oluyormuş. Ve buna ilişkin tedaviye başlandı. Bence doktorunuzla konuşun içiniz rahat etsin. Kısacık sürüyor aynı smear testi gibi oluyor.Evet bide alttan muayene ettiler
Anladik çok teşekkür ederim iletcek doktorumaHerneyse giremem belki uzun süre yazayım arkadaşım. benim kültürde net çıkmadı. Ağrılarım devam edince doktor hem smear hem de sürüntü aldı. Zaten kültürün sonuçlarında da sürüntü gönderilirse daha net anlaşılır diye çıktı. Sonrasında o testle dirençli bakterilere rastlandı. Bir tanesi suyun erken gelmesine sebep oluyormuş. Ve buna ilişkin tedaviye başlandı. Bence doktorunuzla konuşun içiniz rahat etsin. Kısacık sürüyor aynı smear testi gibi oluyor.
Aklınıza kötüyü getirmeyin. Erkwn doğumdan korktugunuz için sebwpsiz erkwn dogum yapma riakinizi arttırıyorsunuz. Güzel düşünelim güzel olsun vakti zamanında alın bebeğinizi kucağınıza inşallahHiç bilmiyorum erken doğum yapmaktan korkuyroum sadece
İnşallah canım çok saolAklınıza kötüyü getirmeyin. Erkwn doğumdan korktugunuz için sebwpsiz erkwn dogum yapma riakinizi arttırıyorsunuz. Güzel düşünelim güzel olsun vakti zamanında alın bebeğinizi kucağınıza inşallah