29 haftalık hamilelik geceleri sıkıntılarım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cyge

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
1.221
63
358
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar gündüz hiçbirşeyim yok kızımı okula götürüyorum işimi gücümü yapıyorum her konuda aktifim sorun yok.Ama gece o yatağa girdiğimde zaten saat başı wc olayı var.Hiç atlamıyor her saat başı kalkıyorum.Sonra kalkarken çok zorlanıyorum karnım acıyor kalkmaya yeltenirken acayip sesler çıkararak kalkıyorum.Ve kalktığımda da böyle karnımın alt kısmında minik mink kıramplar oluyor kızımda oluşmuydu 9 sene oldu o kadar detaylı hatırlmıyorum.Ama rahimmi kasılıyor artık yavaş yavaş minik ağrılarmı başlıyor.

Hani sanki hep erken doğurcakmışım korkusu yaşıyorum geceleri sizde de oluyormu oldumu ? bana yazarmısınız.Burda benimle orta duyguları yaşayan insanlarla iletişim bana inanılmaz iyi geliyor herkese teşekkürler.

ben sağdan sola dönerken kramp girip çığlık attığımı bilirim normal ağırlaştın sonuçta

normal olduğunu düşünüyorum bende ama ne bileyim işte ister istemez sorguluyor insan ve hepte şu düşünce var sanki sadece bende böyle başkalarında normal :) gibi geliyor.

yatakta bende cok rahatsizim ya ne tarafa donsem rahatsiz oluyorum bende wc cok sik gidiyorum geceleri ani kalkinca krap giriyor banada erken dogar diye bende cok korkuyorum

Ne kadar korkuyor insan o meleğe bişey olacak diye daha doğmadan bütün dünyamız oldular değilmi.

Birde tekmeleri hareketleri çok sertleşti irkiliyorum bazen acı değilde ne bileyim farkşı bir his hani sanki acıdı acıycak gibi.Bazen çok hoşuma gidiyor karnımı izliyorum şekilden ekile girerken bazende tabi rahatsız oluyor insan ister istemez özellikle geceleri.Allah cümlemize zamanında normal yollarla kucağımıza almayı nasip etsin bebeişlerimizi.

canım anlattıklarının aynısı bende de var, gündüz çok iyiyim ama akşam olunca bişeyler oluyor, kramp, wc olayını geçtim benim birde leğen kemiğim ağrıyor acaba erken doğum belirtisi falan mı bende bilmiyorum inşallah zamanında gelirler

Evet ya sanırım artık bebek ağırlaştığı için hareketleri içten canımızı acıtıyor ve kemiklerde yavaş yavaş doğum için kendini hazırlıyor ondanda ara ara ağrılar oluyor.Böyle anlamsız tatlı tatlı ağrılar bana da zaman zaman giriyor işte bende ister istemez ya erken doğarsa diye endişeleniyorum.Sürekli dua ediyorum ve oğlumla konuşuyorum.Önümüzdeki hafta kontrolüm var detaylı bilgiyi alıcam paylaşırım inşallah.

Okurken gülmekten kendimi alamadım.. bu siteyi seviyorum insan yalnız olmadığını görüp mutlu oluyor...
Bende geceleri uyuyamıyorum. Bazen gögüs kafesime bir sancı giriyo sabaha kadar ağlıyorum. Wc de yataga yakın Allah tan gündüzde yürürken karnım çok kasılıyo. Sürekli doğurdum doğurcam modundayım. Çok korkuyorum canım oğlum yeterli kiloya gelmeden doğcak diye. Allah hepimize hayırlı, zamanlı doğum nasip etsin...

:18:

her hamile kadının yaşadığı ağrılar bunlar, strest yapmanı gerektirmez korkma :)
ben de üstüne bir de huzursuz bacak sendromu var valla gece uykularını unutmuş gibiyim şu sıralar
tuvalet olayını hiç sorma zaten, su içmeye korkuyorum :)))

Ya bu site varya doğal antibiyotik etkisi yapıyor gerçekten insan tek başına olmadığını görünce doping oluyor.Akşam eşimi uyku tutmadı beraber ailecek döndük yatakta ara ara yaa sen her gece nasıl katlanıyorsun buna diyor bana ahhh dedim ahhhh ne sen sor ne ben söyliyim 2 ay daha idare edicez dedim de pot kırdım eşim toparladı sen 2 ay sonra uyuyabileceğinimi sanıyorsun oğlum geliyor dedi ahhh dedim evet :)))))) ama o sağ salim gelsinde o uykusuzluk başka oluyor tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…