29 haftalik hamileyim ve bu kadar aglamak zarar verir mi

Melik kayram

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2016
8
2
1
27
Ben 29 haftalik hamileyim esim 4 aylik asker gittigi gunden beri gozumun yasi hic durmadi dun esimi ziyarete gittim cok guzel vakit gecirdik ama simdi surekli agliyorum daha fazla uzuluyorum ve com korkuyorum bu kadar uzulmem bebegime zarar verecek diye ama yine de kendime engel olamiyorum acaba bebegime zarar verir mi bu kadar uzulmem

Canim öncelikle Allah kavuştursun eşine. Esin vatani görevini yapıyor. Evet uzak olması kötü ama bebeğini düşünmem lazım o senin her duygunu hissediyor. Esin uzun dönem asker mi?

allah bağışlasın canım bebeğinizi eşine de hayırlı tezkereler inşallah ben de arada üzülüyorum hemen bebeğime birşey yok annecim anne güçlü diyorum ki etkilenmesin. sen de lütfen canından can taşıdğını düşün ve üzme onu o herşeyi hissediyo annesi korkunca bile kıpır kıpır başlıyo hemen ki üzüldüğünde o da üzülüyo Allahın ve eşinin en güzel emaneti sana o :nazar::KK200:

Siz ne kadar gergin stresli üzgün olursanız bebeginizde o kadar etkilenir.bende hamileyim.zaten.hamilelik duygusal bir süreç ama siz kendi kendinizi rahatlatin bebeğiniz için.geçici bir ayrılık sizinki düşünün şehit eşlerini bebeklerini onlar kavuşamicak.ama siz inşallah 8 ay sonra birlikte olcaksınız inşallah dua edin..

Aslındaonu zziyarete gidene Canan7091, post: 45487771, member: 724696"]Siz ne kadar gergin stresli üzgün olursanız bebeginizde o kadar etkilenir.bende hamileyim.zaten.hamilelik duygusal bir süreç ama siz kendi kendinizi rahatlatin bebeğiniz için.geçici bir ayrılık sizinki düşünün şehit eşlerini bebeklerini onlar kavuşamicak.ama siz inşallah 8 ay sonra birlikte olcaksınız inşallah dua edin..[/QUOTE]
Aslinda ben esimi ziyarete gidene kadar boyle değildim onu ilk ootobüsebindirdigim zzamanddahi kendimi tutmustum aglamamistim ama ne olduysa onu ziyarete gittiğimde oldu sürekliister iistemez agliyorum kendime engel olamiyrum

Ewt 12 ay yapiyor 4 ay bitti ama daha 8 ay var
Allah kavuştursun canım. inşallah tez zamanda biter askerliği. Zaten hamilelik süreci su gibi geçiyor. Sen yalnız değilsin ki bebeğinle berabersin. Lütfen üzülme o da etkilenmesin

zararı şu olur canım kolik bebekler dunyaya gelir... bebeğiniz de doğduktan sonra çok ağlar ... stresi fazla olur...

sakin kalmaya çalış olabilen şeyleri yaşıyorsun mutlu ol Rabbim size bebek verdi...

Bebeğin de ileride depresif olabilir.
Ağlama annesi. Üzülme o kadar. Gelir geçer.

Back
X