29 haftalık hamişlerr

29+1 demek, 30. haftadasın, 29 hafta bitti demek. bunu eğer 32. hafta raporu alacaksan vaktini geçirmemen için yazdım yanlış anlama.

29+1 demek, 30. haftadasın, 29 hafta bitti demek. bunu eğer 32. hafta raporu alacaksan vaktini geçirmemen için yazdım yanlış anlama.

o zman bende yarın 30. haftama girmişmi oluyorum:44:

Son düzenleme:
selam kızalr hazır denk gelmişken bende bişey sormak istiyorum pek anlamıyorum bu işlerden çünkü bende doğuum iznime ayrılıcam doktordan hangi tarihte rapor almam lazım çizelgede kaç haftalık olduğum yazıyo birde aynı gün raporu alıyomuyuz. şimdiden teşekkürler

ayy kızlarr cok sagolun ben hıc bılmıyorum walla ole ızın derdım yok o zaman 30 hafta bıtıncede 31 haftamdamı olcam walla cok karısık bu ısler hazırlıga baslamak gerek o zaman

çizelgen 31 deyince gideceksin doktora, eğer çalışacaksan 37. haftaya dek çalışabilir raporu alacaksın; çalışmayacaksan izne çıkacaksın. 37. haftaya dek çalışırsan fazladan çalıştığın haftaları doğum sonrasın aktarabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…