29 yasinda universite okumak

onyuzmilyonbaloncuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
256
12
38
İstanbul
Selam,
29 yasindayim. 5 yildir buyuk bir firmada operasyon uzmani olarak calisiyorum. Daha once de bankada calistim. Nerdeyse 6 yildir aof okuyorum. Bi ara onceki kaydimi sildirip, tekrar oss girdin ve kamu yazdim. Isyerinde okulumu sorun etmeyip (ki buyuk bir firma yuksek lisans yapmayan sayili) calismamdan memnun olduklari icin, terfimi verdiler ama nerdeyse tek lise mezunu benim. Her sene odemesini yapiyorum, kitaplari aliyorum sinava bile gitmiyorum. Bana bagli calisanlarin da hepsi univ mezunu. Gercekten cok takiyorum kafama son aof degisiliklerinden sonra daha da zorlamaya baslamislar sinavlarda, gercekten oyle mi? Isim cok yogun haftanin 3 gunu mesai yapiyorum, hsonu izinliyim ama yine birgunun yarisi isle alakali geciyor. (Evden calisiyorum) yarin bi gun evlensem daha da zor olcak okumak. Desteginizi bekliyorum.

evet zor olacak ama hayat zor be güzeli,m. o halde sende bu zorluğu şimdiden yüklen yarın yaş kemale erince aaa birtek sen lise mezunusun denince işin bitmiş olur en iyisi başla ve bitir nasıl olacak yorulacağım vs. sözlerini unut.

Bence kesinlikle okumalisiniz. Su an bulundugunuz sirket kabullenmis ama özel sektör iki gün sonra başka şirket bunu sorun edebilir veya çalıstiginiz sirket sorun edebilir. Acikogretim icin netten video izleyebilirsiniz hatta uygulamalar filan var ders calismak icin onlari indirip yolda vs okuyabilirsiniz. Ama kesinlikle okumalisiniz

4.5 yasinda bi oğlum var aslında ilkokul mezunuydum oğlum bebekken basladim ortaya bisenede bitirdim sonra liseyi hic donem uzatmadan bitirdim YGS sinavina hic calisamadan girdim çünkü ikinciye hamile olduğumu öğrenince hevesim kacti yinede 263 puan yaptim amaan tercih yapiim bakayim cikarmi dedim İstanbul üniversitesi tibbi dokümantasyon bölümünü tutturdum kaydimiyaptirdim doğumyaptim simdi netten ders calismaya basladim...
DDiyeceğim o ki senin yoğun is hayatin benim yoğun ev hayatim ama sen yeterki iste neleeer neleeer yapabilirsin

4.5 yasinda bi oğlum var aslında ilkokul mezunuydum oğlum bebekken basladim ortaya bisenede bitirdim sonra liseyi hic donem uzatmadan bitirdim YGS sinavina hic calisamadan girdim çünkü ikinciye hamile olduğumu öğrenince hevesim kacti yinede 263 puan yaptim amaan tercih yapiim bakayim cikarmi dedim İstanbul üniversitesi tibbi dokümantasyon bölümünü tutturdum kaydimiyaptirdim doğumyaptim simdi netten ders calismaya basladim...
DDiyeceğim o ki senin yoğun is hayatin benim yoğun ev hayatim ama sen yeterki iste neleeer neleeer yapabilirsin
Tebrik ederim

Bende aof de 2 yillik bir bolumu 4 senedir okuyorum bu sene ygs ye girdim istedigim bolum tutmadi seneye sansimi sadece ozel universiteleri yazarak deneyecegim anestezi istiyorum ben

26 yaşındayım ve sabah 7 akşam 6 isim var.
Yorucu . Haftada 6 gün. .
Ikinci ogretim okuyorum akşamlari derse gidiyorum saat 10 da bitiyor ders..
Bu ikinci üniversite m..
4 yıllık bi bölüm okul öncesi öğretmenliği
Zorlanıyorum istifa etmeyi de düşündüm ama borcluyuZ ...
Hem eşim 4 yılda bitmesin 6 yılda bitsin diyor. . Öyle devam ediyorum. .

Selam,
29 yasindayim. 5 yildir buyuk bir firmada operasyon uzmani olarak calisiyorum. Daha once de bankada calistim. Nerdeyse 6 yildir aof okuyorum. Bi ara onceki kaydimi sildirip, tekrar oss girdin ve kamu yazdim. Isyerinde okulumu sorun etmeyip (ki buyuk bir firma yuksek lisans yapmayan sayili) calismamdan memnun olduklari icin, terfimi verdiler ama nerdeyse tek lise mezunu benim. Her sene odemesini yapiyorum, kitaplari aliyorum sinava bile gitmiyorum. Bana bagli calisanlarin da hepsi univ mezunu. Gercekten cok takiyorum kafama son aof degisiliklerinden sonra daha da zorlamaya baslamislar sinavlarda, gercekten oyle mi? Isim cok yogun haftanin 3 gunu mesai yapiyorum, hsonu izinliyim ama yine birgunun yarisi isle alakali geciyor. (Evden calisiyorum) yarin bi gun evlensem daha da zor olcak okumak. Desteginizi bekliyorum.

Dünyanın binbir türlü hali var.
Evet çalışırken zor ama asıl olanda bu zoru başarmak.
Çabalamadan bir yere gelinmiyor maalesef.
Büyüklerin deyimi ile kolunuzda bir altın bileziğinizin olması gerekiyor.
Artık Üni bile okumak yetmiyor maalesef, üstüne hep farklı şeyler katmak zorundayız.
İleride işten çıkarılmayacağınız ne malum?
Bence eğitiminize devam edin.

tebrik ediyorum sizi

bence şu ortamı yaşaman daha zor. bir kaç yıl sık dişini sonra rahat et.
Ama arkadan da "biz üni mezunuyuz neden lise mezunu birine bağlıyız " lafını duyma.
Gerçi bu insanlar AÖF de okuldan saymazlar da neyse.

Back
X