Saç Uzatma Yöntemleri 2ayda 7bucuk cm uzayan saclarim

TEOCUKIZ

aşktan umudum yok..
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
993
231
83
33
Mrb kizlar
Yaklasik 2yildr saclarim icn yapmadgm arastrma kalmadi tabi denemedigim yontemde.
Bundan iki ay once canima tak etti ve saclarimi omzma teget bcimde kut kestrdm omuzlarma gelmyrdu bile neredyse.cnku saclarmda acici boya permadan kalan bir kisim vardi ve artk dusunun yipranmslgini ve hic dokulmeyen saclrm deli gibi dokulmeye baslmsti ve saclarmin 4te birini kaybttim
Nyse gelelim bnm yillarca yaptgm sac bakim arastrmalrm sonucu yaptgm bakim kurune
Aktardan karisik sac bakim yagi ve cam terebentin esansi aldm eczanedende bemix evigen bepanten dodex vitamin aldm sac bakim yagi ve bu vitaminlerin hepsini bir fisfisli sisede karstrdm
Dokulmelerimbir hafta icnde durdu ve saclarm 2ayda 7,5cm civarnda uzadi.
Bu karisimi haftada iki kez ikiser saat kafamda strec filmle bklettim
Kolay glsn kzlar:)

Selam, aldığınız saç bakım yağının markası falan varmıydı ? bir de ampullerin hepsini mi kattınız :KK49:

Yarn hemen alicam bi eczaneden öncesi sonrasi fotoğrafın var mi hc tatlm

uzama değilde dökülme konusunda çok dertliyim yaa dökülmelerin nasıl ??

bepanthen ve evin (eski adı evigen) kullanıyorum ben de
ve birçok yağ....
ampulleri yazdırmadan 7TL ye alıyorum yazdırınca 3TL falan fark ediyor.

katılıyorum arkadaşa benimkiler de hızla uzuyor
dökülme azaldı ve parlaklık da veriyor;)

Enn kisa zamanda alicam canm inşallah kisa surede sonuç alirim:KK51:
Emin ol alcaksn
Ben surekli bu bakimi yapyrm
Gecen sene yanik halde olan saclrima yaptm bunu.
Sanki uzamyr gibi gliyrdu uzn sure yapip biraktm bi sure hic bi bakim yapmadm oyle bit uzamstiki.
Ama tabi yaniklardan kurtlmak icn yine kestrdim

Ben de şampuanıma katmıştım evigen bepanthene bal ve doğum kontrol hapını.2 ayda 4 cm kadar uzamıştı, normalde ayda 1 cm uzar saçım.Bemix de çok iyiymiş saça ama köyü kokuyormuş diye onu katmamıştım ben.

Ben de şampuanıma katmıştım evigen bepanthene bal ve doğum kontrol hapını.2 ayda 4 cm kadar uzamıştı, normalde ayda 1 cm uzar saçım.Bemix de çok iyiymiş saça ama köyü kokuyormuş diye onu katmamıştım ben.

Ben biraz bakim hastasiyim iki yildr otlar vs aktardan cok sey aldm
Mesela yesil cay ve 5i bir arada zayflama cayimi icmeden duramam
Oyle seylerin kokusuna alsmism farkli bir sey alip ictgimde bana agir gelmiyor hemen alisiyrum o tada kokuya.
Sac bakimindada cok sey denedm o yuzdwn byle sylern kokusu bana agir gelmyor
Zamanla alisiyosun :))

Bnce yanik yerdn kestir gtsin
Bunu sylemek kolay deme
Aynisini yapmadan once cok dusundm ama bakimim sonucu ayni saclarn cok daha parlak haline ulascagmi hayal ederk ilk defa bu kadar kisa kestrdm
Dedigim tarifi yaparsan 3-5aya cok daha gzel saclara kavusursun insallah

TEOCUKzaten ost: 37506811 .!.:
Bnce yanik yerdn kestir gtsin
Bunu sylemek kolay deme
Aynisini yapmadan once cok dusundm ama bakimim sonucu ayni saclarn cok daha parlak haline ulascagmi hayal ederk ilk defa bu kadar kisa kestrdm
Dedigim tarifi yaparsan 3-5aya cok daha gzel saclara kavusursun insallah
m
Canm saclarim zaten kisa konu da actim orda var fotoğraflar

Back
X