2bucuk saatlik yolda gidebilecek yemek?

Khvhyl

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2019
136
39
13
25
Merhaba kızlar, annem ameliyat oldu bu hafta sonu yanına gideceğiz annem geçen telefonla konuştugumuzda gelsen bi yemek ypsan yemek ypcak yok demişti hafta sonu bizle beraber kayinvalidemlerde gidecek annem yemeği bn yapip göturmeyi düşunuyorum hep birlikte orda yeriz diye çunku 2bucuk saatlik yoldan gelincegi için kayinvalidemlerin önune yemek konmasi gerek ama 2bucuk saatlik yolda yemek iyi olur mu bilmiyorum yaprak sarması yapmayı düşünuyorum baska ne ypabilirim annemlerde yapsam annemlerdeki fırın davul fırın olduğu için kullanmasıni bilmiorum orda yapamam ne yapabikirim öneriniz varmı?

Yaprak sarması, su böreği, kavurma, pilav başkada arabada ne giderki bilmiyorum.
Gidince hemen mercimek çorbası yapabilirsiniz pişmesi çok kolay çünkü.
Bu arada geçmiş olsun

bizle beraber kayinvalidemlerde gidecek
2bucuk saatlik yoldan gelincegi için kayinvalidemlerin önune yemek konmasi gerek
ya neden hayatı kendinize zor ediyorsunuz. kayınvalideniz de sizle gelecekmiş yani sizin de yoldan geldiğinizi bilerek eve girdiği anda önüne sofra konulmasını mı isteyecek? gökten gelmiyor bu yemek sonuçta.
araba yoksa 2,5 saatlik mesafeye yemek taşımak saçma.
gidin annenize çok açsanız o anlık dışarıdan söylersiniz ya da evden kek börek götürür bir çay ile geçiştirirsiniz. sonrasında da oturur anneniz için yemek yaparsınız.
kayınvalideniz de misafirliğe değil hasta ziyaretine gidiyor sonuçta.

Y
emeksiz bi yerden gittimi kayinvalidem laf yapiyor insanlarda eksik arayan biri kendi arabamuzla gidicez onca saat durulcak bi çayla yolladi bizi diyecek biliyorum cunku yemek yenmesi gerek neyse annemle konustuk sarma yap kiymali pide yaptiririz corba yparsin gelince dedi

Siz kayinvalidenizin sacma sapan düşüncelerine göre mi yaşıyorsunuz?

2,5 saatlik yola her yemek gider ben mesela yemekleri konserve yapıyorum öyle yapıp götürebilirsiniz misal kurufasülye yapıyorum çok piştikten sonra kaynar şekilde kavanoza koyup kapağını kapatıp ters çeviriyorum bildiğin konserve oluyor ne açılıyor ne bozuluyor buzdolabına koyup istediğim zaman çıkarıp yiyorum çorbalar yemekler hepsi yapılır

Hanımefendi siz daha doğum yapamadınız mı? En son 8 aylık hamileyim diyordunuz. Annenizde karnı burnunda halinizle sizden bakım, hizmet mi bekliyor? Siz zaten kendi evinizin işi için bile milletten yardım bekliyordunuz. Yardım etmiyorlar diye şikayet ediyordunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…