2düşük 1 kimyasal gebelik

Aygull kLs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2022
7
-1
1
33
Merhabalar. Konuşacak birine ihtiyaç duydum buraya yazmak istedim.1.5 yıldır evliyim 30 yaşındayım hemen çocuk sahibi olmak istedim ancak 2 düşük yaşadım şuanda kimyasal gebelik oldugunu öğrendim ve kanamayla atıyorum. Yani 3 deneme üçünde de hayal kırıklığı tabiki vardır Rabbimin bir bildiği. Genetik testlerini doktorun istediği her testi yaptırdım. Her şeyim normal. Ama cesaretim kalmadı artık.

Merhabalar. Konuşacak birine ihtiyaç duydum buraya yazmak istedim.1.5 yıldır evliyim 30 yaşındayım hemen çocuk sahibi olmak istedim ancak 2 düşük yaşadım şuanda kimyasal gebelik oldugunu öğrendim ve kanamayla atıyorum. Yani 3 deneme üçünde de hayal kırıklığı tabiki vardır Rabbimin bir bildiği. Genetik testlerini doktorun istediği her testi yaptırdım. Her şeyim normal. Ama cesaretim kalmadı artık.
Düşük sonrası gebelik planlayanlar başlığına gel düşük yapanlar ve yeniden hamile kalanlar bebeklerini kucağına alanlar var yalnız değilsin . Bende 4. Yü yaşıyorum şuan.

Bende 4 kimyasal gebelik yaşadim genetik testleri dahil herşey temiz cikiyor ama hep dusuyor hic bir cozum bulmadim insan çok bunaliyor😔

Back
X